Iako je u visokoj trudnoći, Pamela Ramljak ne razmišlja o potpunom mirovanju. S obitelj seli u nešto mirnije okruženje, daleko od gradske buke. I nije jedina. Životom na selu, gradsku su buku zamijenile mnoge domaće zvijezde. Zašto su se na taj korak odlučile i koje su prednosti zna Lana Samaržija.

Galerija


Iako gradski život ima mnogo prednosti, onaj mirniji, okružen zelenilom, dugogodišnji je san Pamele Ramljak koji će se uskoro i ostvariti. Unatoč skorom porođaju pjevačica je i u posljednjim pripremama za selidbu.

Vezani članci Ivana Čuljak Lošić - 1 Od Masterchefa do svjetskih kuhinja: Kako je kandidatkinja druge sezone kulinarskog showa ostvarila svoje gastro snove! Marija Miholjek Voditeljska lica Nove TV otkrila što im znači stati pred kamere: "Puno je tu emocija"

"Je u nezgodno vrijeme, ali mi je drago da me okupira nešto.
Bitno je da imamo neke uvjete za useljenje, a onda ću ja nakon što rodim uživati u projektiranju, uređivanju, u svemu, zato što je to naš dom za zauvijek", veseli se Pamela.

Tom potezu kumovalo je i proširenje obitelji. Ista misao prije nekoliko godina izvan grada odvela je i Lanu Klingor Mihić. Njezina peteročlana obitelj sada uživa u prirodi i svježem zraku, a da je odluka o preseljenju u mirnije mjesto itekako dobra potvrđuju njezine tri kćerkice.

"Jako su sretne i jako vole biti ovdje, lijepo im je tu i divno ih je vidjeti kako ovdje odrastaju. Cijele dane su vani igraju se", otkrila nam je Lana.

A ručak je slađi s namirnicama iz vlastita vrta. Lana svoj svakodnevno zalijeva i sadi.

"To je mjesto gdje ja riješavam stres i stvarno uživam", priznala je.

U vrtlarenje se bacio i glumac Slavko Sobin. Prije godinu dana užurbanu vrevu grada zamijenio je kućom daleko od gužvi i stresa. Iako se vrtlarstvu tek uči, Slavko tvrdi da je otkad živi na selu mnogo opušteniji i smireniji:

"Kad dođeš tu sve ti stane. Otvori se srce, stane vrijeme, dolaze ti psi od tvojih prijatelja na čuvanje jer eto možeš i tako", izjavio je Slavko.

Ljubav prema selu Dušan Bućan otkrio je nakon niza avantura koje je prošao s Borisom Veličanom. Iako su mu prvi susjedi mnogo dalje nego u gradu, na svojoj farmi nikada nije sam.

"Mene trenutno ovo ispunjava i trudim se živjeti život koji me puni. Dok god to tako funkcionira", zaključio je Dušan.

Sve više glumaca i pjevača su se očito zasitili svjetla velegrada. Svoju seosku idilu živi i Marija Borić Jerneić koja se prije nekoliko godina preselila iz Zagreba u rodne Stubičke Toplice. Sanja Doležal nekadašnju vikendicu u blizini Karlovca, na obali rijeke Mrežnice, pretvorila je u svoj stalni dom.

"Nekako mi više paše,sad kad su se djeca odvojila, prije svega priroda koja me ispunjava, a drugo samoća, ali u tom smislu da se malo vratim k sebi", objasnila je Sanja.

Rijeku Kupu i život u okolici Siska davno je već odabrala Ivana Banfić koja osim zdravog načina života često ističe i kako je uzgojiti nešto vlastitim rukama neprocjenjivo.

"Suprug i ja smo posadili nešto češnjaka, domaćeg autohtonog i to je ono nekakav naš doprinos planeti zemlji i ljudima. Da jedu zdravu hranu. Češnjak je antioksidans i ima puno ljekovitih svojstava", objasnila nam je Ivana.

Ima nešto neodoljivo u seoskom načinu żivota jer sve je više zvijezda koje upravo takav rado odabiru!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Nije zadovoljna nakon smanjivanja grudi, opet ide na operaciju: "I dalje su mi ogromne"