Sandra Perković, kako se čini prema njezinim objavama, uživa u plovidbi Jadranom i trenutačno je u Ninu, a ranije je bila na Braču i Visu.

Galerija


Sandra Perković (30) uzela je predah od treninga i ljetuje diljem našeg Jadrana, a svakodnevno otkriva na kojoj je lokaciji i u čemu uživa. 

Vezani članci Sandra Perković - 5 Sandra Perković je sve ljepša i niže uspjehe na svim poljima: U zavodničkom izdanju stavila dekolte u fokus Jelena Rozga i Davor Garić Jelena oborila obožavatelje s nogu nakon duže pauze, a Jacques otvoreno progovorio o problemu pretilosti

Sportašica trenutačno uživa u Ninu, u kojem se fotografirala kraj kipa Grgura Ninskog te je objavila na Instagram storyju fotografiju u badiću, ali i hrane koju jede. Pratitelji su pitali Sandru je li protrljala nožni palac skulpturi Grgura, za kojeg se vjeruje da donosi sreću. Perković je uslikala i zalazak sunca u Ninu. 

"Samo sunce", napisala je Sandra pokraj selfieja u bikiniju na kojem su u prvom planu njezine grudi i osunčani ten. Kako se čini prema njezinim objavama, sportašica uživa u plovidbi Jadranom, a ranije je obišla Brač i Vis. 

Perković je dobila brojne pohvale za fotografije koje je nedavno stavila na Instagram. Na jednoj je pozirala u bijelom bikiniju na jahti, dok je na drugoj bila u kratkim traper-hlačicama i plavoj košulji te je u jednostavnu punđu zataknula ružičasti cvijet.

Obukla pretijesni badić: Kritiziraju je zbog nekoliko kila više, no ona u inat svima ističe svoje obline