Sandra Perković uživa u ljetovanju po našoj obali, a svakodnevno objavljuje fotografije.

Galerija


Sandra Perković (30) uživa u odmoru na Jadranu, a objavama pokazuje koliko joj to godi. 

Vezani članci Sandra Perković - 5 Sandra Perković je sve ljepša i niže uspjehe na svim poljima: U zavodničkom izdanju stavila dekolte u fokus Jelena Rozga i Davor Garić Jelena oborila obožavatelje s nogu nakon duže pauze, a Jacques otvoreno progovorio o problemu pretilosti

"Život je bolji ljeti", istaknula je naša sportašica pokraj fotografije na Instagramu. Sandra je pozirala sa smiješkom na licu u kratkim traper hlačicama i plavoj košulji te je u jednostavnu punđu zataknula ružičasti cvijet.

U toj kombinaciji isticale su njene duge noge i osunčani ten, a njeno izdanje se svidjelo pratiteljima kojih ima 113.000. "Slatka", "Fakat divna", "Apsolutno zadivljujuća", "Super slika", "Najljepša sportašica ikad", "Ljetna kraljica", komentirali su. 

Sandra je pozirala na brodu u bijelom badiću, a otkrila je da je pokraj otoka Brača. "Ne treba mi terapija. Trebamo samo brod", napisala je sportašica uz fotografiju. U 20 minuta je dobila više od tisuću lajkova na svoju objavu. 

Perković je ranije pozirala u suknji i sa šeširom na glavi i istaknula da je Hrvatska još puna života. Bacačica diska je nedavno proslavila 30. rođendan i na Instagramu se zahvalila prijateljima na nezaboravnom tulumu. 

Domaći nogometaš i supruga dobili dijete: U preslatkoj objavi otkrili spol i neobično ime