Sandra Perković otkrila je svoju beauty rutinu prije spavanja objavivši fotografiju u golišavom izdanju.

Galerija


Domaća sportašica Sandra Perković pokazala je na Instagramu svoju beauty rutinu prije spavanja, no pažnju njezinih pratitelja je zaokupilo nešto drugo. 

Vezani članci Sandra Perković - 5 Sandra Perković je sve ljepša i niže uspjehe na svim poljima: U zavodničkom izdanju stavila dekolte u fokus Jelena Rozga i Davor Garić Jelena oborila obožavatelje s nogu nakon duže pauze, a Jacques otvoreno progovorio o problemu pretilosti

Naime, bacačica diska je u ponedjeljak navečer pozirala s maskom na licu, a pritom je nosila crni čipkasti grudnjak. Njezin dekolte je ukrao pozornost s njege lica koju je preporučila Sandra. 

"Bomba čak i s maskom na licu", "Lijepe grudi", "Naša lijepa Sandra, naša heroina", "Tako lijepe oči", komentirali su njeni pratitelji. 

Inače, Sandra je u vezi s Edisom Elkasevićem koji joj je i trener. Sportašica je svojedobno u intervjuu za Novu TV progovorila o njihovoj vezi.

"Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira. Moj životni put isprepleten je usponima i padovima i zato sam postala jača osoba. To je bila škola", istaknula je.