Sandra Perković zadnji put je Edisu Elkaseviću posvetila objavu za Valentinovo.

Galerija


Naša sportašica Sandra Perković (30) rijetko objavljuje fotografije s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, ali kad to učini potrudi se da pokaže koliko ga voli. 

Vezani članci Jacques Houdek - 1 Poznati Hrvati obilježili Dan sjećanja emotivnim objavama na društvenim mrežama Sandra Perković Sandra Perković u izdanju u kakvom je dugo nismo vidjeli, pored fotke bujnog dekoltea poslala znakovitu poruku

"Moja ljubav. Samo ljubav. Tim. Prijatelji. Zauvijek mladi. Obiteljsko vrijeme", napisala je bacačica diska u nedjelju pokraj fotografije na kojoj ljubi Edisa. Par je, kako se čini, za vikend pobjegao iz Zagreba i iskoristio vrijeme za zajednički odmor u prirodi. 

"Slatki par", "Predivni ste", komentirali su Sandrini pratitelji na Instagramu. Inače, sportašica je posljednji put objavila fotografiju s Edisom za Valentinovo kada mu je posvetila romantičnu objavu. 

"Moje srce gori zbog ljubavi prema tebi i svaki dan mog života je tako poseban. Hvala ti dragi. Volim te. Sretno Valentinovo cijeloj mojoj obitelji i prijateljima", napisala je tada kraj slike na kojoj se ljube, a do njih su dupini. 

Maja Šuput ne može sakriti oduševljenje nakon lijepe vijesti: "Nitko sretniji od mene"