Urnebesni su!

Originalna čestitka: Suprug slavne glumice objavio fotografije koje nisu smjele ugledati svjetlo dana

Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 1 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 1 Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 1 Blake Lively (Foto: Instagram) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 2 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 4 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) - 3 Ryan Reynolds, Blake Lively (Foto: Instagram) Blake Lively Blake Lively (Foto: Getty Images) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) +0 Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Galerija

Ryan Reynolds i ove je godine na originalan način čestitao rođendan Blake Lively.

Profil na Instagramu holivudske glumice Blake Lively vrvi njezinim prekrasnim i glamuroznim izdanjima zahvaljući kojima je stekla titulu modne ikone i ljepotice koja rijetko kada griješi s modnim odabirima te to dijeli sa svojim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Blake Lively i Taylor Swift - 7 Brzo je sve sakrila! Omiljena ljepotica sreću zbog poena svoga tima nije skrivala, a dok je slavila, umalo je pokazala i malo previše!

Javnost je tako u rijetkim prilikama ima vidjeti nesređenu ili na fotografijama koje ona sama ne bi poželjela objaviti, međutim da to ne bude tako pobrinuo se njezin suprug, također glumac, 42-godišnji Ryan Reynolds.

Upravo to je učinio povodom njezina 32. rođendana sa serijom fotografijama koje je pokazuju u dosad neviđenim izdanjima i neuspjelim pokušajima fotografiranja. Na većini njih Blake djeluje iznenađeno, oči su joj zatvorene, mutna je ili joj glava nije uopće u kadru - drugim riječima nije baš najbolje ispala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

"Sretan rođendan Blake Lively", kratko je napisao uz urnebesne fotografije koje je objavio i koje su nasmijale nju samu ali i njihove obožavatelje. Ipak većina njih se složila kako Blake zapravo ne može ispasti loše. 

"Ne postoji loša fotografija Blake Lively", "Niti jedna loša fotografija", "Ovo je prava ljubav", "Preslatki ste", "Ovo je apsolutno urnebesno", zaključili su njihovi obožavatelji.

Ovaj presladak holivudski par koji iza sebe nema nikakvih skandala i slovi kao jedan od naljepših parova, često se međusobno trola na društvenim mrežama i šale na račun jedno drugog. Prije dvije godine Ryan joj je čestitao rođendan fotografijom na kojoj zajedno poziraju, no ona se jedva na istoj vidi. Blake mu nije ostala dužna pa je isto učinila za njegov rođendan.

Inače, Blake je posljednju fotografiju na profilu na Instagramu objavila u svibnju, nakon premijere filma "Pokemon Detective Pikachu" i pritom otkrila da ona i Ryan čekaju treće dijete pa njezini obožavatelji željno iščekuju nove, naročito malene prinove kada dođe na svijet. 

Blake i Ryan ove su godine zajedno boravili u Hrvatskoj gdje je on snimao film "The Hitman's Wife's Bodyguard" i čime se pohvalio na društvenim mrežama.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Screenshot) Iva Jerković (Foto: Screenshot) +6 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Zovu je najljepšom Hrvaticom, a na luksuznom vjenčanju još je jednom pokazala i zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene