Ryan Reynolds i ove je godine na originalan način čestitao rođendan Blake Lively.

Galerija


Profil na Instagramu holivudske glumice Blake Lively vrvi njezinim prekrasnim i glamuroznim izdanjima zahvaljući kojima je stekla titulu modne ikone i ljepotice koja rijetko kada griješi s modnim odabirima te to dijeli sa svojim obožavateljima.

Vezani članci Ryan Reynolds Holivudski kralj dobrih fora urnebesnim priznanjem što radi u izolaciji nasmijao fanove Lana Klingor Dirljiva čestitka naše pjevačice mužu: ''Nisu vremena za to, ali kad sve prođe, obećavam ti nešto...''

Javnost je tako u rijetkim prilikama ima vidjeti nesređenu ili na fotografijama koje ona sama ne bi poželjela objaviti, međutim da to ne bude tako pobrinuo se njezin suprug, također glumac, 42-godišnji Ryan Reynolds.

Upravo to je učinio povodom njezina 32. rođendana sa serijom fotografijama koje je pokazuju u dosad neviđenim izdanjima i neuspjelim pokušajima fotografiranja. Na većini njih Blake djeluje iznenađeno, oči su joj zatvorene, mutna je ili joj glava nije uopće u kadru - drugim riječima nije baš najbolje ispala.

"Sretan rođendan Blake Lively", kratko je napisao uz urnebesne fotografije koje je objavio i koje su nasmijale nju samu ali i njihove obožavatelje. Ipak većina njih se složila kako Blake zapravo ne može ispasti loše. 

"Ne postoji loša fotografija Blake Lively", "Niti jedna loša fotografija", "Ovo je prava ljubav", "Preslatki ste", "Ovo je apsolutno urnebesno", zaključili su njihovi obožavatelji.

Ovaj presladak holivudski par koji iza sebe nema nikakvih skandala i slovi kao jedan od naljepših parova, često se međusobno trola na društvenim mrežama i šale na račun jedno drugog. Prije dvije godine Ryan joj je čestitao rođendan fotografijom na kojoj zajedno poziraju, no ona se jedva na istoj vidi. Blake mu nije ostala dužna pa je isto učinila za njegov rođendan.

Inače, Blake je posljednju fotografiju na profilu na Instagramu objavila u svibnju, nakon premijere filma "Pokemon Detective Pikachu" i pritom otkrila da ona i Ryan čekaju treće dijete pa njezini obožavatelji željno iščekuju nove, naročito malene prinove kada dođe na svijet. 

Blake i Ryan ove su godine zajedno boravili u Hrvatskoj gdje je on snimao film "The Hitman's Wife's Bodyguard" i čime se pohvalio na društvenim mrežama.

Zovu je najljepšom Hrvaticom, a na luksuznom vjenčanju još je jednom pokazala i zašto