Kao iz filma

Ljubavna priča jednog od najljepših parova počela je na totalno lud način

Ryan Reynolds, Blake Lively (Foto: Instagram) Ryan Reynolds, Blake Lively (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds, Blake Lively (Foto: Instagram) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: AFP) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Blake Lively, Ryan Reynolds (Foto: Getty) +0 Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Getty Images) Galerija

Blake Lively i Ryan Reynolds upravo su potvrdili kako čekaju treće dijete.

Jedan od najljepših holivudskih parova potvrdio je kako čeka treće dijete.

Pogledaj i ovo Ryan Reynolds i Blake Lively Opa! Omiljeni slavni par posljednjim potezom dao naslutiti veliku prekretnicu u životu, a za to su i izdvojili poveću svotu?

Radi se o Blake Lively i njezinom 11 godina starijem suprugu Ryanu Reynoldsu koji su sretne vijesti podijelili na premijeri njegovog filma "Pokemon Detective Pikachu".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Glumica je iznenadila obožavatelje pojavivši se na crvenom tepihu u pripijenoj, žutoj haljini koja je otkrivala njezin poveći trbuščić, jer se o trećoj trudnoći nije niti nagađalo.

Također, glumica je nedavno boravila u Rovinju sa suprugom, a ni na fotografiji iz Istre nije se dalo niti naslutiti da je ponovno u blaženom stanju.

Par nije skidao velike osmijehe s lica, a tako je od davne 2011. godine otkad su zajedno. Preciznije, par se prvi put sreo 2010. godine na setu filma "Green Lantern", no u to vrijeme oboje su se viđali s drugim ljudima. Blake je hodala s glumcem Pennom Badgleyjem, dok je Ryan bio u braku s glumicom Scarlett Johansson.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Duo je i nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu dana kasnije, Blake je prekinula vezu, a Ryan finalizirao razvod. Nakon nekoliko mjeseci izašli su na dupli spoj.

"Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smiješno da smo se našli na spoju - ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su frcale iskre unatoč okolnostima i bio je to jedan jako čudan spoj", otkrio je markantni glumac, a samo godinu dana kasnije par se vjenčao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Par ima dvije kćeri, dok se spol trećeg djeteta još uvijek ne zna. "Mirna sam i nikad nisam bila sretnija", često ističe Blake kojoj trudnoća odlično stoji kao i svaki put dosad.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +4 Adele (Foto: AFP) Celebrity Nekad je bila bucka s natapiranom kosom, a onda je promijenila izgled i napucala muža milijunaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene