Žena, majka, kraljica

Nekoć slavna "Tračerica", danas modna diva: Plavušu bez dlake na jeziku nazivaju boginjom ljepote

Blake Lively Blake Lively Getty 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively Blake Lively (Foto: AFP) Blake Lively (Foto: AFP) Blake Lively (Foto: AFP) Blake Lively (Foto: AFP) Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Blake Lively (Foto: Getty) Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: Profimedia) Blake Lively (Foto: Getty Images) +0 Blake Lively (Foto: Getty Images) Galerija

Ljepotica zlatne kose i predivnog tijela, Blake Lively napunila je 32 godine, a mi smo se prisjetili njezinog zvjezdanog puta.

Američka glumica Blake Lively publici je poznata već više od desetljeća, a njezin zvjezdani put bio je strelovit. Ova lijepa dama najprepoznatljivija je po svojem slapu duge plave kose i predivnom izgledu, a slavu je stekla glumeći kultnu Serenu van der Woodsen u seriji "Gossp Girl" od 2007. do 2012. 

Pogledaj i ovo Blake Lively Dosta dobri geni Jedna od najljepših glumica snimljena u rijetkom izlasku sa starijom sestrom, razlika od 16 godina među njima jedva se vidi!

Blake je od najmanjih nogu bila izložena glamuru Hollywooda jer joj je majka bila lovac na talente, a otac glumac. Danas slavna glumica nekoć je bila tek djevojčica koja je trčkarala po filmskim setovima jer je njezini roditelji nisu željeli ostaviti dadiljama. Njezina je glumačka karijera započela kada je imala samo 10 godina, a cijelo je djetinjstvo gledala roditelje kako glume pa se jako rano naučila redu, radu i disciplini koja je potrebna za opstanak u Hollywoodu. 

Iako je rano startala, Blake nije bila sigurna želi li krenuti tim putem pa je u srednjoj školi ozbiljno razmišljala o upisivanju Stanford fakulteta, no sve se promijenilo 2005. kada je dobila svoju prvu veću ulogu u filmu "Sestrinstvo putujućih hlača" koji je postao tinejdžerki hit. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...I clearly don't deserve this special treatment.

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

Iako je bila utrenirana navijačica i uvijek se mogla pohvaliti zavidnom linijom, Blake je priznala kako je za svoje prve uloge u Hollywoodu morala drastično smršavjeti i odreći se najveće ljubavi svog života - hrane. Glumica se šalila o tome kako bi prodala najbolje prijatelje za dobar burger pa joj je takav režim jako teško pao no s godinama se navikla održavati nisku težinu. 

Vrhunac slave Blake je doživjela ulogom u tinejdžerskoj dramskoj seriji "Gossip Girl" koju je isprva željela odbiti. Naime, obećali su joj da će uz snimanja moći studirati izvanredno, no ispostavilo se da je zbog gomile obaveza, snimanja i crvenih tepiha koje je trebala pohoditi - to nemoguće. 

Zbog svoje ljepote Blake je uskoro postala i zaštitno lice mnogih slavnih brendova, a prvi joj je šansu dao Gucci. Iako nakon "Gossip Girla" nije uspjela ostvariti niti jednu zapaženiju ulogu, Blake je postala kućno ime holivudske liste glumaca, a glumila je i u fimovima velikih filmskih redatelja poput Woody Allena. 

Blake u privatnom životu jednostavna djevojka koja obožava plaže, kuhanje i šivanje, a posebno zadovoljstvo pronalazi u šetnji dućanima tekstilom. Svoj iznimno istančan modni ukus Blake svakodnevno demonstrira na crvenim tepisima, pa je tako stekla status modne ikone i jedne od najbolje odjevenih glumica današnjice. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The PERKS of breastfeeding. 😳😊🍼👙🍼 #YesThatsRiceInMyHair #BlondevsBronde #BrondeJamesBronde

Objavu dijeli Blake Lively (@blakelively)

Za predivnom Blake uzdišu muškarci diljem svijeta no ona ljubi samo svog supruga i kolegu glumca, Ryana Reynoldsa. Blake je otvoreno priznala kako je znatno starijeg Ryana upoznala u noćnom klubu te da su se prvu večer svog susreta strašno napili tekilom i odmah završili u krevetu. 

Danas ovaj slavni par djeluje zaljubljenije no ikad, a očekuju i svoje treće dijete. Vjenčali su se 2012., a ovo proljeće zajedno su boravili i u Hrvatskoj dok je Ryan u Rovinju snimao svoj novi film. 

Ovoj ljepotici ide baš sve onako kako ona želi. Profesionalno je uspješna, izgleda prekrasno, a i u ljubavi joj cvjetaju ruže. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson (Foto: Profimedia) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson, Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: AFP) +5 Mel Gibson i Oksana (Foto: AFP) Zanimljivosti Miljenika žena koji je zbog šokantnih skandala skoro sve izgubio, spasila je 35 godina mlađa dama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene