Richard Gere i supruga Alejandra Silva nekoliko mjeseci nakon rođenja sinčića čekaju drugo dijete.

Galerija


Glumac Richard Gere u veljači ove godine dobio je sina s 34 godine mlađom suprugom Alejandrom Silvom.

Vezani članci Richard Gere Ona je imala 22, on 39 kad su se upoznali, a šuškalo se da su se rastali jer su zapravo oboje gay Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Privatne fotografije) U obitelj voditelja "Supertalenta" stiže prinova: "Odlično podnosim trudnoću, a i gospođa se dobro drži"

Paru s velikom razlikom u godinama koja im očito ne smeta uskoro na svijet stiže i drugo dijete. Naime, Alejandra je navodno ponovno u drugom stanju, i to svega nekoliko mjeseci nakon rođenja sinčića.

Iako još uvijek nije stigla službena potvrda sretnih vijesti, časopis "Hola" dobio je mlađahnu Alejandru na telefon, a ona glasine nije željela potvrditi, ali niti demantirati, pa se čini da 70-godišnji glumac unatoč godinama ne želi stati s odgojem djece.

Navodno je Alejandra trudna 3 mjeseca te bi bebica trebala stići na proljeće.

Ako su glasine istinite, čini se kako je ovo ljeto bilo vatreno za neobični par, a proveli su ga na jednom seoskom imanju u Toskani gdje su ih paparazzi svakodnevno fotografirali kako u golišavim izdanjima uživaju sa sinčićem.

Podsjetimo, Gere se s Alejandrom vjenčao u travnju 2018. godine nakon 4 godine veze, čime mu je ona postala treća supruga. I on je njoj drugi suprug, a iz braka s geologom Govindom Friedlandom ima 6-godišnjeg sina Alberta.

Par je bračne zavjete izmijenio u Španjolskoj, a nakon vjenčanja Gere se medijima pohvalio da je najsretniji čovjek na svijetu. "Oženio sam se lijepom ženom koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu", izjavio je tada.

Richard je pak prethodno bio u braku s top-modelom Cindy Crawford, no brak je potrajao samo 4 godine, dok je s drugom suprugom Carey Lowell u 14 godina braka dobio danas 19-godišnjeg sina Homera Jamesa

Zakleti neženja kune joj se na ljubav, a kada vidite njezin dekolte, bit će vam jasno i kako ga je zavela