Richard Gere i Alejandra Silva u veljači ove godine dobili su sina.

Galerija


Richard Gere (69) i njegova supruga Alejandra snimljeni su u Toskani, gdje uživaju na odmoru sa sinom Alexandrom, koji je na svijet stigao u veljači ove godine. Prvi je to put da je ovaj slavni par snimljen u društvu svoga malog nasljednika.

Vezani članci Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) 34 godine mlađa supruga 69-godišnjeg glumca ponosno pokazala trudnički trbuščić Richard Gere (Foto: Getty Images) Postat će tata u 69. godini: Supruga Richarda Gerea je trudna

Omiljeni glumac izgledao je sretno i opušteno dok se grlio s 34 godine mlađom suprugom i sina nosio u naručju.

Paru je to prvo zajedničko dijete, a oboje iz prošlih brakova imaju još po jedno. Gere s bivšom suprugom Carey Lowell ima 19-godišnjeg sina Homera, a Alejandra ima još i šestogodišnjeg dječaka Alberta s bivšim mužem Govindom Friedlandom. Richard iza sebe ima i četiri godine braka s bivšom manekenkom Cindy Crawford.

Glumac i Alejandra vjenčali su se prošle godine u travnju poslije četiri godine veze. Par je bračne zavjete izmijenio u Španjolskoj, a nakon vjenčanja Gere se medijima pohvalio da je najsretniji čovjek na svijetu.

''Oženio sam se za lijepu ženu, koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu'', izjavio je nedavno.

Kad su se Richard i Alejandra upoznali, on je još bio u braku s Lowell, a ona je bila usred brakorazvodne parnice od mogula u području rudarstva Govinda Friedlanda.

Par je prvi put u javnosti viđen u rujnu 2016. godine na humanitarnom događanju, a na takvim projektima oboje su vrlo aktivni.

Brutalno je ubijena kad je imala samo 26 godina, neki tvrde da se bojala orgijama opsjednutog muža