Treći brak

Slavni glumac o vjenčanju u 69. godini: ''Nisam mogao izabrati bolju ženu, ja sam najsretniji čovjek na svijetu''

Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) +0 Richard Gere (Foto: Getty Images) Galerija

Richard Gere ranije je bio u braku sa supermodelom Cindy Crawford te s glumicom Carey Lowell, a u travnju se oženio s Alejandrom Silvom

Richard Gere (68) i Alejandra Silva (35) vjenčali su se krajem travnja. Glumac koji je već bio u braku dva puta, tako je odlučio ljubavi još jednom dati šansu. Par je bračne zavjete izmijenio u New Yorku, a omiljeni holivudski glumac ne skriva koliko je sretan.

Pogledaj i ovo Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Bio je san mnogih dama Omiljeni šarmer uspio je osvojiti 33 godine mlađu ljepoticu, a njihova ljubavna priča zaista je neobična!

''Ja sam najsretniji čovjek u svemiru. Kako i ne bih bio? Oženjen sam za predivnu, pametnu, ženu koja brine o potrebama drugih, koja se obvezala da će pomagati ljudima, koja je strpljiva, zna oprostiti, koja izvrsno kuha i radi najbolje salate na svijetu'', rekao je Gere za časopis Hello.

Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Dodao je da je Alejandra vegetarijanka, izvrsna majka, meditira, ima dodir anđela, a dolazi iz Španjolske - zemlje kraljeva i kraljica.

''Nisam mogao bolje od ovoga'', zaključio je glumac.

Par je vezu započeo još 2014. godine, a spojila ih je ljubav prema putovanjima i humanitarnom radu. Upoznao ih je prijatelj, a nije dugo trebalo da shvate da imaju brojne zajedničke interese.

Gere je ranije bio u braku sa supermodelom Cindy Crawford te s glumicom Carey Lowell. Alejandri je ovo drugo vjenčanje. Kad je upoznala Richarda, bila je usred brakorazvodne parnice od mogula u području rudarstva Govinda Friedlanda s kojim ima šestogodišnjeg sina Alberta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene