Richard Gere i Alejandra Silva vjenčali su se prošle godine u travnju, a pola godine kasnije potvrdili su da čekaju dijete.

Galerija


Richard Gere dobio je drugo dijete samo sedam mjeseci prije 70. rođendana.

Vezani članci Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) 34 godine mlađa supruga 69-godišnjeg glumca ponosno pokazala trudnički trbuščić Richard Gere (Foto: Getty Images) Postat će tata u 69. godini: Supruga Richarda Gerea je trudna

Njegova supruga Alejandra Silva (36) prije nekoliko dana rodila je sina, piše španjolski časopis Hola.

Beba je na svijet stigla prošle subote u New Yorku, a dječakovo ime još nije poznato.

Zvijezda filma ''Zgodna žena' već ima 18-godišnjeg sina Homera s bivšom suprugom Carey Lowell, dok je Alejandra majka šestogodišnjeg dječaka Alberta, kojeg je dobila s bivšim suprugom Govindom Freidlandom.

Da je trudna, Alejandra je potvrdila prošle godine u rujnu samo pola godine nakon što se udala za holivudskog glumca. Par je bračne zavjete izmijenio u Španjolskoj, a nakon vjenčanja Gere se medijima pohvalio da je najsretniji čovjek na svijetu.

''Oženio sam se za lijepu ženu, koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu'', izjavio je nedavno.

Kad su se Richard i Alejandra upoznali, on je još bio u braku s Lowell, a ona je bila usred brakorazvodne parnice od mogula u području rudarstva Govinda Friedlanda.

Par je prvi put u javnosti viđen u rujnu 2016. godine na humanitarnom događanju, a na takvim projektima oboje su jako aktivni.

Omiljena holivudska plavuša popila čašicu previše? Na proslavi završila na podu

Obnovljeno prijateljstvo ili nešto više: Holivudski zavodnik viđen na rođendanskoj proslavi bivše supruge

Poslije razvoda od posrnulog košarkaša utjehu je pronašla u teretani, a danas je nikad mršavija

Sjećate se Samira? Harmonikaš iz Supertalenta cijelu regiju dignuo na noge, ovaj video pravi je hit!