Čvrsta volja

Glumica poznata po punašnoj figuri sve je tanja i tanja, ne odustaje od cilja koji mora odraditi do kraja godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson prošetala je Los Angelesom u sportskoj odjeći kojom je naglasila svoju sve vitkiju figuru nakon što je izgubila 18 kilograma.

Glumica Rebel Wilson već je prije nekoliko mjeseci otkrila kako je 2020. proglasila "godinom zdravlja", a svaki put kada se pojavi u javnosti oduševi svojom sve mršavijom figurom. Wilson su tako fotografi uhvatili u šetnji Los Angelesom, a na sebi je imala sportsku ležernu odjeću te je pokazala 18 kilograma mršaviju figuru.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Svojih 8,5 milijuna fanova na Instagramu redovito obavještava o napretku vježbanja i nove rutine, a nerijetko svojom pojavom pokupi hrpu komplimenata. Cilj joj je doći do težine od 75 kilograma do kraja godine, a od toga je dijeli još samo 8 kg.

Slavna glumica prije nekoliko je dana sve oduševila poziranjem u tamnoplavoj uskoj haljini, a objavom se zahvalila svima koji je podržavaju na njezinom putovanju tijekom "godine zdravlja".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks for all the love so far on my “Year of Health” journey - when I was reaching for the candies last night after dinner I thought to myself “hmmmm...better not” and had a bottle of water instead x 8kg’s to go until I hit my goal - hopefully I can do it by the end of the year x

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Wilson je još prije nekoliko mjeseci otkrila kako je krenula na strogu dijetu i režim vježbanja, a cilj joj je bio skinuti višak kilograma i promijeniti način života.

Rebelina nevjerojatna transformacija djelomični je rezultat dijetnog programa Mayr Method, koji uključuje smanjeni unos šećera, potiče jedenje cjelovitih namirnica, jača imunološki sustav i smanjuje upale u tijelu. Uz to Rebel vježba s osobnim trenerom do šest puta tjedno, ide u šetnje i pokušava povećati unos proteina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene