Svaka joj čast

Ponosno pokazala rezultate novog načina života i izazvala reakcije oduševljenja: "Wow, pogledaj se!"

Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Galerija

Rebel Wilson pokazala je rezultate stroge dijete i vježbanja kojih se pridržava od početka ove godine jer je odlučila da će 2020. za nju biti godina zdravlja.

Holivudska glumica i komičarka Rebel Wilson još je jednom izazvala reakcije oduševljenja, i to nakon što je na Instagramu objavila selfi u bikiniju, prvi nakon stroge dijete i režima vježbanja kojima se podvrgnula kako bi skinula višak kilograma i promijenila način života.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

40-godišnja Rebel objavila je fotografiju iz bazena u zelenom bikiniju i selfi koji je snimila u ogledalu u kupaoni te pokazala rezultate koje je postigla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

"Wow, pogledaj se!", "Otkrij mi kako si tako smršavila", "Izgledaš puno mršavije", "Kakva kraljica", "Izgledaš sjajno i motivacija si nam", "Predivna si", "Ponosni smo na tebe", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Rebel je od siječnja ove godine izgubila 18 kilograma, i to nakon što je sama sebi obećala da će 2020. godina za nju biti godina zdravlja. Prema pisanju magazina People, Rebelina nevjerojatna transformacija djelomični je rezultat dijetnog programa Mayr Method, koji uključuje smanjeni unos šećera, potiče jedenje cjelovitih namirnica, jača imunološki sustav i smanjuje upale u tijelu.

Uz to Rebel vježba s osobnim trenerom do šest puta tjedno, ide u šetnje i pokušava povećati unos proteina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene