zaista?!

Priznala nevjerojatan razlog zašto je imala višak kilograma nakon što je iznenadila vidno vitkijom figurom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson tvrdi da bila krupne figure jer su holivudski šefovi tako htjeli i tome joj je ovisila glumačka karijera.

Glumica Rebel Wilson (40), koja je iznenadila javnost mršavijom figurom, otkrila je nevjerojatan razlog zašto je imala višak kilograma. 

Pogledaj i ovo Rebel Wilson I zaprosila ju je! Imala je niz propalih veza s muškarcima, a onda je upoznala ženu svog života bez koje se danas rijetko gdje pojavljuje!

Australka je ispričala za The Sun da su joj šefovi u Hollywoodu plaćali da ostane krupnija, a sada napokon nakon svih tih silnih godina što ih je slušala stavila je svoje zdravlje na prvo mjesto. Rebel, koja je dosad izgubila 18 kilograma, ističe da nije smjela mijenjati figuru radi glumačke karijere. 

"Imala sam posao na kojem su mi plaćali puno novaca da ostanem krupnija i takve stvari vam mogu zeznuti stvari u glavi. U ožujku sam proslavila 40. rođendan i pomislila da će ovo biti godina u kojoj ću se koncentrirati na vlastitu zdravstvenu dobrobit. Nije da želim izgubiti kilograme i doći do određenog broja. Više je od toga. Mentalno se suočavam s razlogom zašto sam se prejedala", rekla je zvijezda filmske franšize "Pitch Perfect".

Wilson, koja je nasmijala publiku u komedijama "Bridesmaids" i "How To Be Single", kaže kako je bila emocionalno pogođena jer je morala ostati u određenoj veličini zbog holivudskih šefova. Sada joj je cilj biti sretna i zdrava, a kako je visoka tek 159 centimetara nada se da će doći do 75 kilograma težine. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss you 😘 when is the world reopening again?

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

"Sretna sam što su se otvorile teretane jer sam tijekom pandemije koronavirusa morala raditi trbušnjake vani na tlu. Malo je brutalno kada je hladno ujutro", rekla je sa smiješkom Rebel koja ima osobnog trenera Jonoa Castana Aceru. 

"Rebel i ja se fokusiramo na to da uživamo u treniranju i pokrećemo njezino tijelo", istaknuo je Jono i dodao kako mu je užitak surađivati s glumicom zbog njenog smisla za humor. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene