Sve će biti skoro gotovo

Želi se čim prije rastati od njega, ali Kim je i dalje nježna i draga prema Kanyeu, zna se i zašto

Kanye West (Foto: Getty Images) Kanye West (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Galerija

Razvod Kim Kardashian i Kanyea Westa trebao bi biti vrlo brzo finaliziran, a ona se trudi učiniti ga što lakšim i bezbolnijim za obje strane.

Razvod o kojem se trenutačno najviše u svijetu priča, onaj između 40-godišnje Kim Kardashian i 41-godišnjeg Kanyea Westa uskoro bi trebao biti i službeno završen jer oboje zapravo to žele riješiti čim prije.

Pogledaj i ovo Kanye West Već dugo ovo planira Kontroverzni reper pokreće novi biznis, za pomoć je već kontaktirao i bivšu zvijezdu filmova za odrasle!

Vijest je to koju američki mediji prenose nakon što su objavili da je Kim podnijela službeni zahtjev nakon gotovo sedam godina braka i nakon višemjesečnih glasina da je njihova bračna idila gotova.

Izvori bliski Kim kažu da je tužna ali da je odahnula zbog pokrenutog postupka i da konačno spremna krenuti dalje sa životom. Također navode i kako Kanyeov bipolarni poremećaj i problemi s mentalnim zdravljem neće utjecati na odluku o skrbništvu nad njihovo četvero djece. Inače, Kim je ta koja traži zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad 7-godišnjom North, 5-godišnjim Saintom, 3-godišnjom Chicago i 2-godišnjim Psalmom.

"Složili su se brzo oko zajedničkog odgajanja djece i podjele imovine, u svega posljednjih nekoliko dana. Kim i Kanye u osnovi žele isto", izjavio je neimenovani izvor za magazin People i dodao da je Kim nježna i draga tijekom cijelog procesa što bi moglo biti zbog Kanyeovih mentalnih problema i nedavnog zabrinjavajućeg ponašanja u javnosti nakon što je bio krenuo u kandidaturu za predsjednika SAD-a.

"Brine se i boji da mu ne naruši zdravlje, jer to nije dobro za nikoga, a posebno za djecu. Dakle, nježna je i ljubazna koliko god može biti i zalaže se za ono što misli da je najbolje za njih. Kim i Kanye ne žele ništa osim najboljeg za svoju djecu koja će navodno ostati živjeti s njom, dok ih otac može posjetiti kad god to bude moguće", izjavio je izvor.

Kanye i Kim upoznali su se 2004. godine na snimanju spota Kanyea i Brandy, no u to je vrijeme ona još bila u braku s Damonom Thomasom, dok je Kanye hodao s manekenkom Alexis Phifer.

"Nakon što smo se upoznali on nije znao ni kako se zovem. Pitao je prijatelje tko sam ja", izjavila je Kim u jednom od intervjua.

No, Kanye je s godinama sve više pratio što Kim radi, a pozvao ju je i da glumi u njegovom spotu. Osam godina nakon prvog susreta objavili su vijest da su postali par. Pred oltar su stali 2014. godine, a dobili su četvero djece zajedno.

Navodi o problemima u braku postali su sve glasniji nakon što je Kanye imao nekoliko javnih ispada dok se natjecao za predsjedničkog kandidata u SAD-u. Tijekom svojih govora je iznio niz činjenica zbog kojih je Kim bila šokirana, a od onda se unatoč njihovim nastojanjima situacija nije promijenila.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Zanimljivosti Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene