Razvod Kim Kardashian i Kanyea Westa trebao bi biti vrlo brzo finaliziran, a ona se trudi učiniti ga što lakšim i bezbolnijim za obje strane.

Galerija


Razvod o kojem se trenutačno najviše u svijetu priča, onaj između 40-godišnje Kim Kardashian i 41-godišnjeg Kanyea Westa uskoro bi trebao biti i službeno završen jer oboje zapravo to žele riješiti čim prije.

Vezani članci Kim Kardashian - 3 U sićušnom bikiniju izazvala reakcije kakve sigurno nije očekivala, a sve zbog jedne rečenice! Kim Kardashian i Kanye West - 3 Sve bizarnije ponašanje Kanyea Westa prema Kim, otkriveno zašto nije reagirao na njen zahtjev za razvod

Vijest je to koju američki mediji prenose nakon što su objavili da je Kim podnijela službeni zahtjev nakon gotovo sedam godina braka i nakon višemjesečnih glasina da je njihova bračna idila gotova.

Izvori bliski Kim kažu da je tužna ali da je odahnula zbog pokrenutog postupka i da konačno spremna krenuti dalje sa životom. Također navode i kako Kanyeov bipolarni poremećaj i problemi s mentalnim zdravljem neće utjecati na odluku o skrbništvu nad njihovo četvero djece. Inače, Kim je ta koja traži zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad 7-godišnjom North, 5-godišnjim Saintom, 3-godišnjom Chicago i 2-godišnjim Psalmom.

"Složili su se brzo oko zajedničkog odgajanja djece i podjele imovine, u svega posljednjih nekoliko dana. Kim i Kanye u osnovi žele isto", izjavio je neimenovani izvor za magazin People i dodao da je Kim nježna i draga tijekom cijelog procesa što bi moglo biti zbog Kanyeovih mentalnih problema i nedavnog zabrinjavajućeg ponašanja u javnosti nakon što je bio krenuo u kandidaturu za predsjednika SAD-a.

"Brine se i boji da mu ne naruši zdravlje, jer to nije dobro za nikoga, a posebno za djecu. Dakle, nježna je i ljubazna koliko god može biti i zalaže se za ono što misli da je najbolje za njih. Kim i Kanye ne žele ništa osim najboljeg za svoju djecu koja će navodno ostati živjeti s njom, dok ih otac može posjetiti kad god to bude moguće", izjavio je izvor.

Kanye i Kim upoznali su se 2004. godine na snimanju spota Kanyea i Brandy, no u to je vrijeme ona još bila u braku s Damonom Thomasom, dok je Kanye hodao s manekenkom Alexis Phifer.

"Nakon što smo se upoznali on nije znao ni kako se zovem. Pitao je prijatelje tko sam ja", izjavila je Kim u jednom od intervjua.

No, Kanye je s godinama sve više pratio što Kim radi, a pozvao ju je i da glumi u njegovom spotu. Osam godina nakon prvog susreta objavili su vijest da su postali par. Pred oltar su stali 2014. godine, a dobili su četvero djece zajedno.

Navodi o problemima u braku postali su sve glasniji nakon što je Kanye imao nekoliko javnih ispada dok se natjecao za predsjedničkog kandidata u SAD-u. Tijekom svojih govora je iznio niz činjenica zbog kojih je Kim bila šokirana, a od onda se unatoč njihovim nastojanjima situacija nije promijenila.

Balaševićev život obilježila je tragedija o kojoj nije mogao ni pričati, a malo tko zna zašto mjesec dana nije vidio tek rođenu kćer

Nakon Balaševićeve smrti oglasila se njegova Olivera, drhtavog glasa i potpuno slomljena