Kim Kardashian je predala službeni zahtjev za razvod od Kanyea Westa i tako konačno potvrdila sva nagađanja o kraju njihove bračne idile.

Galerija


Kim Kardashian i službeno je predala zahtjev za razvodom od Kanyea Westa nakon sedam godina braka, prenosi Page Six.

Vezani članci Kim Kardashian - 3 U sićušnom bikiniju izazvala reakcije kakve sigurno nije očekivala, a sve zbog jedne rečenice! Kim Kardashian i Kanye West - 3 Sve bizarnije ponašanje Kanyea Westa prema Kim, otkriveno zašto nije reagirao na njen zahtjev za razvod

Njezina odvjetnica Laura Wesser, specijalizirana za razvode slavnih, predala je sve potrebne papire i tako konačno potvrdila glasine o razvodu para o kojima se naveliko počelo šuškati početkom ove godine.

40-godišnja Kim i 41-godišnji Kanye u procesu su rješavanja imovinskih nagodbi, a ona je podnijela i zahtjev za pravnim i fizičkim skrbništvom nad njihovo četvero djece 7-godišnjom North, 3-godišnjom Chicago, 5-godišnjim Saintom i 2-godišnjim Psalmom.

Kim je navodno planirala razvod od Kanyea Westa još od srpnja prošle godine, kada je slavni reper šokirao svijet izjavama da su razmišljali o tome da Kim pobaci njihovu najstariju kćer North, te da već mjesecima dogovara strategije razvoda sa svojom odvjetnicom. Mnogi su nagađali kako bi to moglo biti tek krajem godine, jer je trenutačno u pripremi njezin novi reality show te ne želi da razvod zasjeni sve, no čini se kako je ipak požurila s tom odlukom. 

S odvjetnicom je navodno isplanirala sve financije do zadnjeg detalja, a izvori bliski uskoro bivšim supružnicima tvrde da Kim želi da se njihovo bogatstvo ravnomjerno raspodijeli. Zajedničko bogatstvo supružnika iznosi oko četiri milijarde dolara.

Kanye i Kim upoznali su se 2004. godine na snimanju spota Kanyea i Brandy, no u to je vrijeme ona još bila u braku s Damonom Thomasom, dok je Kanye hodao s manekenkom Alexis Phifer.

"Nakon što smo se upoznali on nije znao ni kako se zovem. Pitao je prijatelje tko sam ja", izjavila je Kim u jednom od intervjua.

No, Kanye je s godinama sve više pratio što Kim radi, a pozvao ju je i da glumi u njegovom spotu. Osam godina nakon prvog susreta objavili su vijest da su postali par. Pred oltar su stali 2014. godine, a dobili su četvero djece zajedno.

Navodi o problemima u braku postali su sve glasniji nakon što je Kanye imao nekoliko javnih ispada dok se natjecao za predsjedničkog kandidata u SAD-u. Tijekom svojih govora je iznio niz činjenica zbog kojih je Kim bila šokirana, a od onda se unatoč njihovim nastojanjima situacija nije promijenila. 

Potresena Seve objavila dosad neviđenu fotografiju s Balaševićem i otkrila detalje njihova prvog susreta

Nakon Balaševićeve smrti oglasila se njegova Olivera, drhtavog glasa i potpuno slomljena