što se događa?

Nakon što je svađa ovog poznatog para eskalirala, njihovi prijatelji otkrili su da žive potpuno odvojeno

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kayne West prije nekoliko je mjeseci bio u centru medijske pažnje zbog javnih izljeva u kojima je govorio kako želi rastavu od Kim, a par navodno sada živi potpuno odvojenim životima.

Kim Kardashian i Kanye West prije nekoliko su mjeseci imali velike probleme u braku, a sve je eskaliralo nakon što je Kanye sve šokirao Kim i svoje obožavatelje govorima tijekom predsjedničke kampanje. Najprije je pisao na društvenim mrežama da želi rastavu od Kim, a potom su viđeni da se svađaju, nakon čega je ona plakala. Izvori bliski paru sada tvrde kako Kim i Kanye žive odvojenim životima.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Navodno su i dalje zajedno, no časopis People piše da žive potpuno odvojeno. "Kim ima posao i projekte koji su joj važni, a Kanye ima svoje projekte", kaže izvor. Kim se više ne nervira previše okok postupaka svog supruga te je sretna što se može fokusirati na vlastite projekte.

Iako sve ukazuje na to da je slavni par i dalje zajedno, američki mediji često pišu o tome da se samo pretvaraju da sve štima između njih kako bi prikrili stvarnu situaciju. Njihovi obožavatelji uvjereni su da se rastaju, a otkako je Kim proslavila 40. rođendan prije nekoliko tjedana par nije viđen zajedno u javnosti. Kanye više ne komentira ništa ni na svom profilu na Twitteru, a ponovno se usredotočio na glazbu.

Njihovi prijatelji kažu kako je Kim umorna od svega što je proživjela sa svojim suprugom, a ne može se više nositi s njegovim epizodama koje ima zbog bipolarnog poremećaja. Kim i Kanye u braku su od 2014. godine, a zajedno imaju kćeri North (7) i Chicago (2) te sinove Sainta (4) i Psalma (1).

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan +0 Maja Šuput Celebrity Zbog seksi, neobične haljine u 6. mjesecu trudnoće Šuput je dobila zanimljivo pitanje pa dala isti takav odgovor

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene