Ivan Rakitić je proslavio 33. rođendan, a njegova supruga Raquel Mauri se pobrinula njegov važan dan prođe u najboljem redu.

Galerija


Ivan Rakitić je u srijedu proslavio 33. rođendan, a njegova supruga Raquel Mauri (31) mu je posvetila romantične objave na Instagramu i priredila slavlje. 

Vezani članci Raquel Mauri Supruga Ivana Rakitića pokazala dekolte do pupka, fotku je komentirao i naš nogometaš, pogledajte što joj je napisao! Raquel Mauri - 6 Rakitićeva Raquel pozirala s majkom pa pokazala od koga je pokupila dobre gene i osvojila pratitelje: "Kakva lijepa mama!"

"Danas je tvoj dan, ljubavi moja i ne mogu biti ponosnija što te imam kao životnog partnera u avanturama, radostima i ponekad tuzi. Sretna sam što znam da sam izabrala osobu s najljepšim srcem na svijetu i kao što ti uvijek kažem, nemaš rođendan, slaviš sezone. Čestitam, ljubavi. Još mnogo rođendana, živote moje", napisala je Raqul uz njihove zajedničke fotografije. 

Na nekim slikama Rakitić suprugu drži u naručju, a na jednoj on pozira uz balone sa psićem u rukama. Mauri je podijelila na Instagram storyju i fotografije nje i Ivana s njihovim kćerima te pokazala kakve prizore očekuju, a kakvi stvarno ispadnu.

"Puno hvala, moj živote, volim te puno. Za još mnogo zajedničkih sezona", napisao je nogometaš ispod Raquelinih objava. 

Mnogi su čestitali Ivanu i poželjeli sve najbolje, a vidljivo je da je su on i supruga svakim danom sve zaljubljeniji i često njihovi pratitelji ističu da su idealan par. Supružnici priređuju slavlja za sve važne zajedničke trenutke i oboje iskazuju svoju ljubav emotivnim objavama na Instagramu. 

Rakitić je u prosincu prošle godine priredio Raquel veliko slavlje za njen 31. rođendan. "Sretan rođendan moja ljubav! Znaš da si mi najvažnija osoba u životu, želim ti sve najbolje. Ponosan sam što s tobom slavim ovaj poseban dan. Volim te puno", istaknuo je tada hrvatski nogometaš.

Inače, par se vjenčao 2013. te imaju kćeri Altheu (7) i Adaru (5). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

Vidno ljutit princ William poručio bratu što misli o njegovu intervjuu, ovo je njegov prvi komentar na Harryjeve izjave

Holivudska glumica u tajnosti se udala za zaručnika iz Zaprešića, i to u haljini koja je kod mnogih izazvala nevjericu