Shakiru su ponovno oduševili plesni pokreti kćeri Ivana Rakitića, a već je u veljači ove godine na društvenim mrežama dijelila njezina videa.

Galerija


Popularna Shakira je na svom Instagram profilu na kojem je prati gotovo 70 milijuna ljudi podijelila video koji joj se jako svidio. Naime, supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića na društvenim mrežama je u ponedjeljak objavila video svoje kćeri Altee (7) koja pješe na Shakirinu pjesmu "Girl Like Me", a sve je podijelila i slavna pjevačica na Instagram storyju.

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Pogledajte božićnu bajku Rakitićevih: Mnoge raznježio prizor zagrljene obitelji kraj drvca Ivan Rakitić i Raquel Mauri Rakitić se baš potrudio pa pokazao svoju nježnu stranu: "Znaš da si mi najvažnija u životu"

"Moja lijepa plavuša pleše za svog idola", napisala je Raquel Mauri uz snimku kćeri koja je osim Shakirinih pokreta obukla i jednaku kombinaciju kao i ona.

Ovo nije prvi put da je Shakira komentirala Rakitićevu kćer. Početkom ove godine podijelila je i video na kojem Altea pleše na njezinu pjesmu "Waka waka". "Altea Rakitić, hrvatsko-andaluzijska djecojčica koja pleše champetu. Preslatka je!", napisala je onda Shakira.

Ivan Rakitić inače skupa sa Shakirinim partnerom Gerardom Piqueom igra u klubu Barcelona. Naš nogometaš sa suprugom Raquel Mauri ima dvije kćeri, Altheu i Adaru. Par se vjenčao 2013. godine.

Nives objavila fotku bez šminke, no svi su gledali u prizor u ogledalu iza nje: "Vidi li itko pidžamu?"