Kakav romantik!

Rakitić se baš potrudio pa pokazao svoju nježnu stranu: "Znaš da si mi najvažnija u životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš Ivan Rakitić je na Instagramu čestitao rođendan supruzi Raquel Mauri kojoj je priredio i romantično iznenanđenje.

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauričesto na svojim Instagramima dijele zajedničke romantične trenutke i ne kriju koliko su sretni zajedno.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Da ljubav cvjeta i nakon sedam godina braka, potvrdio je nogometaš svojom posljednjom objavom na društvenoj mreži kojom je supruzi čestitao 31. rođendan, a pohvalio se i slavljem koje joj je priredio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

"Sretan rođendan moja ljubav! Znaš da si mi najvažnija osoba u životu, želim ti sve najbolje. Ponosan sam što s tobom slavim ovaj poseban dan. Volim te puno" napisao je romantični nogometaš u opisu fotografije na kojoj s Raquel pozira okružen balonima u obliku srca dok na stolu ispred njih stoje buketi koje joj je kupio za rođendan.

Istu fotografiju je na svojem Instagramu objavila i Raquel, a ona je u svojoj objavi pokazala i djelić atmosfere s rođendanskog slavlja koje je okupilo i njezinu obitelj. U opisu se zahvalila suprugu i svima koji su joj uljepšali njezin posebni dan.

Ivan i Raquel vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu (7) i Adaru (5). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan +0 Maja Šuput Celebrity Zbog seksi, neobične haljine u 6. mjesecu trudnoće Šuput je dobila zanimljivo pitanje pa dala isti takav odgovor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene