Ivan Rakitić je na svom Instagramu svima čestitao novu 2021. godinu i uputio lijepe riječi podrške i nade.

Galerija


Naš nogometni reprezentativac Ivan Rakitić na svom je Instagramu objavio fotografiju sa svojom lijepom suprugom Raquel Mauri i svima poželio sve najbolje u novoj godini.

Vezani članci Raquel Mauri Supruga Ivana Rakitića pokazala dekolte do pupka, fotku je komentirao i naš nogometaš, pogledajte što joj je napisao! Raquel Mauri - 6 Rakitićeva Raquel pozirala s majkom pa pokazala od koga je pokupila dobre gene i osvojila pratitelje: "Kakva lijepa mama!"

"Iako nam je ova godina oduzela zagrljaje, poljupce, putovanja i mnoge druge stvari, naučila nas je da više cijenimo ono što imamo i ostanemo pri tome. Podignite čaše, nazdravite! Jer ova nova godina koja počinje još je jedna jedinstvena prilika za slavljenje života. Sretna Nova godina od obitelji Rakitić Mauri. Ovom prilikom, velika podrška Hrvatskoj! Zajedno smo jači, iznad svih Hrvatska!", napisao je Ivan.

"Lijepe riječi, puno poljubaca tvojoj obitelji", "Sretna nova godina Ivane tebi i obitelji", "Želim vam sretnu i uspješnu novu 2021. godinu. Nadamo se da će biti bolja i sretnija od ove! Veliki pozdrav iz Hrvatske za cijelu obitelj, hvala vam što ste uvijek uz nas", "Sretna Nova godina", "Divne riječi! Predivni ste. Hvala za podršku za našu Hrvatsku. Nadam se da će vam nova 2021. godina donijeti sve što vam je ova uskratila. Želim vam puno zdravlja, sreće, uspjeha i ljubavi u novoj godini", "Iznad svih Hrvatska, hvala Raketo", dio je poruka koje je dobio od obožavatelja.

I strane zvijezde stale uz Petrinju i Hrvatsku, popularni američki bend poručuje: "Sada je red na nama da pomognemo"