Par se počeo viđati u prosincu 2010. godine nakon višegodišnjeg prijateljstva.

Galerija


Američka filmska akademija znanosti i umjetnosti objavila je službene nominacije za nagradu Oscar.

Vezani članci Daniel Craig Ponovno se odgađa premijera novog filma o Jamesu Bondu, studio je potvrdio novi datum Daniel Craig ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

91. po redu dodjela filmske nagrade Oscar bit će održana 24. veljače u Dolby Theatreu pa tako sada znamo tko je nominiran i u glavnim kategorijama. 

I dok su u kategoriji za najbolju glavnu glumicu nominirane Glenn Close, Lady Gaga, Olivia Colman, Melissa McCarthy i Yalitza Aparicio, u kategoriji za najbolju sporednu glumicu također se nalaze neka slavna imena.

To su Amy Adams, Emma Stone, Marina de Tavira, Regina King te Rachel Weisz koja je poznata i kao supruga još uvijek aktualnog Jamesa Bonda, glumca Daniela Craiga.

Par se počeo viđati u prosincu 2010. godine nakon višegodišnjeg prijateljstva, a tajno vjenčanje održano je 22. lipnja 2011. godine u New Yorku. Na njemu su bila samo četiri gosta - kumovi te njihova djeca iz propalih veza, odnosno brakova. Naime, glumica s bivšim partnerom, redateljem Darrenom Aronofskim ima 12-godišnjeg sina Henryja, dok Daniel s bivšom suprugom Fionom Loudonom ima 26-godišnju kćer Ellu.

Rachel je u rujnu 2018. godine u 49. godini rodila kćerkicu, svoje prvo dijete s Danielom, no odbacila je sva šuškanja da par planira još jedno.

"Kad sam rodila sina, bila sam uvjerena da ću imati još najmanje dvoje djece. No sada, nakon što sam rodila kćer u ovim godinama, znam da više neću imati djece. Prešla sam dobnu granicu za planiranje proširenja obitelji." Novog člana obitelji nazvala je i čudom te je otkrila kako je svjesna da je imala sreće s trudnoćom u kasnim 40-ima.

Par gdje god se pojavi uvijek privlači pozornost atraktivnim izgledom te zaljubljenim pogledima.