48-godišnja Rachel Weisz prije tri mjeseca rodila je kćer, a otac je 50-godišnji glumac Daniel Craig.

Galerija


Slavnoj glumici ovo je drugo dijete.

Vezani članci Daniel Craig Ponovno se odgađa premijera novog filma o Jamesu Bondu, studio je potvrdio novi datum Daniel Craig ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

48-godišnja holivudska glumica Rachel Weisz prije tri mjeseca rodila je kćer, a otac je 50-godišnji glumac i slavni James Bond Daniel Craig.

Par je u braku 7 godina, a na kćerkicu u ovim godinama oboje gledaju kao veliki blagoslov. Inače, paru je ovo prvo zajedničko dijete, a čini se i posljednje.

"Kad sam rodila sina, bila sam uvjerena da ću imati još najmanje dvoje djece. No sada, nakon što sam rodila kćer u ovim godinama, znam da više neću imati djece. Prešla sam dobnu granicu za planiranje proširenja obitelji." Novog člana obitelji nazvala je i čudom te je otkrila kako je svjesna da je imala sreće s trudnoćom u kasnim 40-ima.

Glumica s bivšim suprugom, redateljem Darrenom Aronofskim, ima 12-godišnjeg sina Henryja, dok Daniel s bivšom suprugom Fionom Loudonom ima 26-godišnju kćer Ellu.

Podsjetimo, par se znao godinama prije nego je 2010. godine među njima planula ljubav. Iste godine plavokosi James Bond prekinuo je zaruke s producenticom Satsuki Mitchell, a Rachel je oženio već u ljeto 2011. godine u New Yorku uz prisustvo četvero gostiju – djece i kumova. Kći je stigla kao kruna ljubavi u rujnu.

Par se ne voli medijski eksponirati niti pričati o svom odnosu, no sve ove godine uz njih se nije vezao niti jedan skandal.

Sad znamo tko vježba: Supruga problematičnog glazbenika pokazala utegnutu guzu

Gdje je nestala farmerica Kristina? Život joj se okrenuo naglavačke, uslijedile su goleme promjene

Majčinim stopama: Kći Danijele i Nenada Gračana postala Kraljica Hrvatske