Meghan Markle i princ Harry sa Spotifyjem su sklopili ugovor za emitiranje svog podcasta Archewell Audio, a navodno je suradnja vrijedna 30 milijuna funti.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry odradili su svoj prvi javni nastup otkako su objavili da očekuju drugo dijete. 

Vezani članci Meghan Markle Meghan Markle napravila zaokret u karijeri i najavila potez koji od nje nitko nije očekivao Kate Middleton - 3 Kate je bila jako zabrinuta zbog Harryjeva vjenčanja s Meghan, jedna stvar ju je posebno mučila i to nikako nije mogla shvatiti

Supružnici, koji su prošlog petka izgubili svoje kraljevske titule, snimili su video od 20 sekundi za svoj podcast Archewell Audio za emitiranje na Spotifiyju. Meghan i Harry prošle su godine objavili da su sklopili ugovor sa servisom za streaming glazbe i američki mediji su pisali da je riječ o suradnji vrijednoj 30 milijuna funti. 

Meghan je u kratkom pojavljivanju istaknula da ona i princ koriste podcast za moćne razgovore koji inspiriraju, potiču na izazove i educiraju.

"Stvorili smo Archewell Audio da budemo sigurni da možemo prenijeti glasove koji se možda ne čuju i da u javnost dođu priče raznih ljudi", ispričala je Markle u haljini Oscara de la Rente vrijednoj 2645 funti. 

"I najveći dio ovoga je pokušavanje da se stvori ova zajednica gdje se može dijeliti, koja će potaknuti sve druge da dijele svoje ranjivosti u ovom sigurnom prostoru", rekao je Harry. 

Nije poznato kada su supružnici snimili video. 

Lijepa srpska tenisačica u uskoj haljini s visokim prorezom izazvala pomutnju na Instagramu!

Saračević se u svoju 28 godina mlađu suprugu zaljubio na prvi pogled, a vjenčali su se u tajnosti