Kraljica Elizabeta obratit će se britanskoj javnosti na sam dan emitiranja intervjua princa Harryja i Meghan Markle i to nekoliko sati prije njegova početka.

Galerija


Ne stišava se bura u javnosti oko velikog intervjua princa Harryja i Meghan Markle koji su dali proslavljenoj voditeljici i medijskoj mogulici Oprah Winfrey, čije je emitiranje najavljeno za 7. ožujak, a kraljica Elizabeta je o tome saznala iz medija.

Vezani članci Princ Harry - 1 Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji Princ Philip, princ Harry i princ William - 3 Prinčevi Harry i William različito odali počast djedu Philipu i njihove zasebne izjave su privukle pozornost

No, ima i ona svog asa u rukavu, pa će se i ona upravo tog navedenog datuma obratiti naciji i to nekoliko sati ranije, tijekom kojeg će između ostalog pohvaliti prinčeve Charlesa i Williama i dati im javnu podršku.

Inače, kraljica je 8. ožujka trebala biti na obilježavanju godišnjice Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji, ali je to po prvi put u gotovo pola stoljeća otkazano zbog koronavirusa. Umjesto toga odlučila se obratiti javnosti 7. ožujka i podijeliti sa svima svoju godišnju poruku. Obraćanje će biti prikazano nekoliko sati prije intervjua njezina unuka i njegove supruge s kojom je napustio kraljevsku obitelj. Ono što je zanimljivo i njezini će se ostali članovi pojaviti u programu s Elizabetom, a mnogi su odmah zaključili kako ju za Harryja i Meghan nije nimalo briga.

Njihov intervju traje 90 minuta i u SAD-u će biti prikazan u 20 sati navečer, no nije poznato kako će ni kada će ga Britanci moći pogledati.

Inače, pojavili su se i neki navodi da će isti biti malo ublažen ili izmijenjen obzirom da je Harryjev 99-godišnji djed i princ Philip hospitaliziran prije nekoliko dana u Londonu jer se nije osjećao najbolje.

Harry i Meghan navodno su ostali šokirani nakon što im je kraljica Elizabeta oduzela preostala pokroviteljstva i to nakon što je procurila vijest o intervjuu s Oprah koji bi trebao otkriti dosta zanimljivih i dosad nepoznatih detalja o životu na britanskom dvoru.

A šokiran i tužan ostao je i Harryjev brat princ William koji smatra da se njegov brat ne ponaša primjereno i ne poštuje kraljicu Elizabetu i Krunu. 

Saračević se u svoju 28 godina mlađu suprugu zaljubio na prvi pogled, a vjenčali su se u tajnosti

Sin Đorđa i Olivere Balašević jednom je prilikom otkrio pravu istinu o njihovoj ljubavi kojoj se svi dive