Beyonce i Jay Z plovili su Jadranom u jahti čiji najam tjedno stoji dva milijuna dolara, a posjetili su i otočić Vrnik kraj Korčule.

Galerija


Glazbena diva Beyonce svoj 39. rođendan slavila je na hrvatskoj obali sa suprugom Jay Z-jem i njihovo troje djece, a svjetski mediji otkrili su sve i o luksuznoj jahti na kojoj je slavni par boravio.

Vezani članci Beyonce i Jay-Z - 1 Slavni par stigao na Jadran: Pjevačica proslavila rođendan u velikom stilu, a cijelo vrijeme je okružena čuvarima Beyonce Najmoćniji zvjezdani par kraj ljeta provodi na jahti u društvu novog prijatelja multi-milijardera

Radi se o superjahti Lana, čiji tjedni najam stoji dva milijuna dolara, a trenutačno je jedna od najljepših jahti koje plove svijetom. Dugačka je 107 i viša od 13 metara, a sređena je u stilu najluksuznijih VIP hotela i dvorana. Najmoćniji glazbeni par na svijetu priuštio si je tako luksuzno ljetovanje, a na jahti su imali i veliki bazen smješten na palubi broda. Fotografije jahte Lana možete pogledati OVDJE.

Beyonce je rođendan proslavila na Galešnjaku, otoku zaljubljenih i simbolu romantike, a pripremili su joj i posebnu večeru te je sve oko nje bilo puno baklji i cvijeća. Supružnici su posjetili i otok Žut, a na Instagramu su procurile fotografije s otoka Vrnika kraj Korčule, gdje su Beyonce i Jay Z uživali na večeri.

Fotografija je objavljena nakon što su oni otišli iz Hrvatske, a u restoranu su se tako i dogovorili sa slavnim parom. Beyonce je bila u ružičastoj haljini i sa šeširom na glavi, a Jay Z je bio u šarenoj, ležernoj kombinaciji.

To nije prvi put da su Bey i Jay posjetili Hrvatsku. Uživali su na Hvaru i u Dubrovniku 2009. godine, a njihova kći Blue Ivy navodno je dobila ime upravo po plavom bršljanu s našeg najsunčanijeg otoka.

Bio je zaručen i trebao pred oltar, a onda su svijet obišle ove fotografije pa je djevojku ostavio preko poruke