Jay-Z i Beyonce uživaju na jahti Lana čiji je tjedni najam dva milijuna dolara. Kuha ima poznati chef iz uglednog restorana s dvije Michelinove zvjezdice.

Galerija


Glazbeni par Beyonce i Jay-Z uživaju na Jadranu na 107 metara dugoj jahti Lana, piše Zadarski.hr

Vezani članci Beyonce Beyonce u izdanju u kakvom je nismo dugo vidjeli, utegnula se u bodi od lateksa i pokazala golu pozadinu Beyonce Najmoćniji zvjezdani par kraj ljeta provodi na jahti u društvu novog prijatelja multi-milijardera

Pjevačica i reper su u petak proslavili njezin 39. rođendan na otočiću Bisaga Mala. Izazvali su zanimanje kada su se pojavili na golemoj jahti, a s njima je bio i poznati chef iz uglednog restorana s dvije Michelinove zvjezdice u Sorentu koji se cijelo vrijeme brine za njihov jelovnik. 

"On im je na brodu pripremio večeru i tako smo doznali da je Beyonce svoj rođendan odlučila proslaviti na Galešnjaku, otoku zaljubljenih i simbolu romantike. Što su jeli i tko je sve bio s njima, stvarno nam nije poznato, ali znamo da su u subotu još bili na našem području", rekli su su sugovornici za Zadarski.hr. 

Dodali su i kako će Beyonce fotografije s rođendanske proslave podijeliti na Instagramu tek kad s mužem ode iz Hrvatske. Posebna večera za pjevačicu je bila iznimno romantična jer je sve oko nje bilo puno baklji i cvijeća. 

Supružnici su uživali i subotu kada su bili na otoku Žut na Kornatima u restoranu "Fešta". Oko njih su kao i uvijek bili tjelesni čuvari, pa im nitko nije mogao prići niti ih fotografirati. No neki su ipak uspjeli u tome. Fotografije možete pogledati ovdje. 

Beyonce i Jay su i ranije bili na našoj obali. Uživali su 2009. u Dubrovniku te također bili na luksuznoj jahti. Inače, cijena tjednog najama za jahtu Lana je gotovo dva milijuna dolara. Na njoj može boravti 12 ljudi, a za njih se brine 31 član posade. 

Poznati poduzetnik bio na luksuznom odmoru s 27 godina mlađom djevojkom, pa ponosno dijeli njene slike u badiću