Beyonce i Jay-Z napustili su Hrvatsku, gdje su proslavili njezin rođendan i plovili luksuznom jahtom.

Galerija


Jedan od najmoćnijih parova u svijetu glazbene industrije Beyonce i Jay-Z napustili su Hrvatsku, nakon što je planetarno popularno pjevačica odlučila svoj 39. rođendan proslaviti upravo kod nas.

Vezani članci Beyonce Beyonce u izdanju u kakvom je nismo dugo vidjeli, utegnula se u bodi od lateksa i pokazala golu pozadinu Beyonce Najmoćniji zvjezdani par kraj ljeta provodi na jahti u društvu novog prijatelja multi-milijardera

Beyonce i Jay-Z gliserom su napustili luksuznu jahtu Lana, čiji tjedni najam iznosi 2 milijuna dolara, a s njima su bila i djeca te čuvari koji ih na odmoru nisu ispuštali iz vida. Prilikom odlaska fotografi su ih uhvatili u trenutku iskrcavanja u Srebrenom kod Župe dubrovačke, gdje ih je čekao crni kombi.

Beyonce je prema pisanju portala Zadarski.hr rođendan proslavila na otočiću Mala Bisaga, a s njima je bio i poznati chef iz uglednog restorana s dvije Michelinove zvjezdice u Sorentu koji se cijelo vrijeme brine za njihov jelovnik.

On im je na brodu pripremio večeru i tako smo doznali da je Beyonce svoj rođendan odlučila proslaviti na Galešnjaku, otoku zaljubljenih i simbolu romantike. Što su jeli i tko je sve bio s njima, stvarno nam nije poznato, ali znamo da su u subotu još bili na našem području", rekli su  sugovornici za Zadarski.hr.

Dodali su i kako će Beyonce fotografije s rođendanske proslave podijeliti na Instagramu tek kad s mužem ode iz Hrvatske. Posebna večera za pjevačicu je bila iznimno romantična jer je sve oko nje bilo puno baklji i cvijeća. Supružnici su uživali i u subotu kada su bili na otoku Žut na Kornatima u restoranu Fešta.

Beyonce i Jay-Z i ranije su bili na našoj obali, i to 2009. godine kada su uživali u Dubrovniku.

Baš voli kratko: Svojim stilom oduševljava regiju, u minijaturnoj haljini istaknula vitku figuru i lijepe noge