Beyonce se provezla asistenticom u vintage kabrioletu, a pritom je nosila zaštitnu masku za lice koju je okrenula naopačke.

Galerija


Pjevačica Beyonce (38) izašla je u stilu i provezla se luksuznim vintage Mercedesovim kabrioletom, no zeznula je jedan detalj i nasmijala javnost. 

Vezani članci Iggy Azalea (Foto: Instagram) Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi! Beyonce - 3 Video koji je hit na društvenim mrežama: Ovako je Beyonce reagirala kad je čula da se upisala u povijest!

Glazbenica veoma drži do privatnosti, pa su rijetke fotografije nje i njezina muža Jay-Z-a izvan pozornice. Beyonce se za vikend provozala Beverly Hillsom u luksuznom automobilu na suvozačkom mjestu dok je za volanom bila njena asistentica. 

Pjevačica je bila neprepoznatljiva noseći sunčane naočale, kapuljaču od veste i zaštitnu masku za lice. Ono što je upadalo u oči je bila maska koju je okrenula pogrešno, pa je slovo B na njoj bilo naopačke. Beyonce i asistenticu su cijelo vrijeme pratili tjelohranitelji u crnom Escaladeu, a nije poznato kamo su se uputile. 

Inače, pjevačica je od 2008. u braku s reperom Jay-Z-om te imaju kćer Blue Ivy (8) te blizance, curicu Rumi i sinčića Sira (2).