tajna njihova braka

Otkrila detalje odnosa s 10 godina mlađim mužem zbog kojeg su je ismijavali da joj izgleda kao sin

Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Galerija

Priyanka Chopra i Nick Jonas u braku su od prosinca 2018., a glumica kaže da su čim su se vjenčali odredili koliko se često moraju viđati unatoč pretrpanim rasporedima.

Indijska ljepotica Priyanka Chopra (38) odradila je seksi snimanje za englesko izdanje magazina Elle i progovorila o svom odnosu s 10 godina mlađim mužem Nickom Jonasom

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

Priyanka je ostvarila svjetsku slavu 2000. kada je pobijedila na natjecanju za Miss svijeta, a istovremeno je postala zvijezda u svojoj rodnoj zemlji. Glumica je snimila niz fotografija za Elle na kojima je pokazala svoje savršeno istrenirano tijelo, a u intervjuu je otkrila da je bila šokirana kada ju je Nick zaprosio nakon dva mjeseca veze. 

Par je započeo vezu u svibnju 2018. i pjevač ju je zaprosio već 19. srpnja iste godine, dan nakon njezina 36. rođendana, dok su bili na romantičnom putovanju na grčkom otoku Kreti. 

"Nisam očekivala prosidbu u toj fazi naše veze. Bili smo dva mjeseca skupa! Mislila sam da bi se moglo dogoditi, ali svejedno mi je bio potpuni šok. No povratila sam svoju kontrolu i samo se prepustila svemu", ispričala je Priyanka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

Otkrila je kako su se prije nego su započeli vezu poznavali otprije i sretali tu i tamo dvije godine. Znali su se čuti putem poruka i dio nje  htio je nešto ozbiljnije. "No u tom sam trenutku uzela odmak od muškaraca i nisam htjela nešto romantično. Ipak, uvijek je nešto postojalo u vezi s Nickom i zato smo ostali u kontaktu bez obzira na to gdje se nalazili. I jedna stvar koju morate znati o mom mužu jest ta da kad odluči da želi nešto, to će i dobiti! Kad zna, zna. I jednostavno si ne možete pomoći s tim njegovim samopouzdanjem i samo se na kraju prepustite", objasnila je Chopra. 

Par se vjenčao u prosincu 2018., a trenutačno zbog svojih poslova imaju problema s vremenom, pa su postavili jedno pravilo. "Vidimo se svaka tri tjedna. Bez obzira na to gdje smo u tom trenutku u svijetu, doletimo jedno k drugome barem jednom mjesečno i skupa smo nekoliko dana. To je pravilo koje smo odredili kad smo se vjenčali. Inače se nikad ne bismo vidjeli", istaknula je glumica. 

Inače, svojedobno su Priyanku i Nicka zafrkavali da na fotografijama koje objavljuju na Instagramu izgledaju poput majke i sina. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene