Priyanka Chopra i Nick Jonas u braku su od prosinca 2018., a glumica kaže da su čim su se vjenčali odredili koliko se često moraju viđati unatoč pretrpanim rasporedima.

Galerija


Indijska ljepotica Priyanka Chopra (38) odradila je seksi snimanje za englesko izdanje magazina Elle i progovorila o svom odnosu s 10 godina mlađim mužem Nickom Jonasom

Vezani članci Priyanka Chopra U utrci za Oscare je bosanski film o užasima Srebrenice, najviše nominacija ima "Mank", njih čak 10, a postumno je nominiran Chadwick Boseman Priyanka Chopra i Nick Jonas Kao mama i sin? Zadirkuju ga jer je 10 godina mlađi od žene, ali zapravo je pravi sretnik i time se hvali na sva zvona

Priyanka je ostvarila svjetsku slavu 2000. kada je pobijedila na natjecanju za Miss svijeta, a istovremeno je postala zvijezda u svojoj rodnoj zemlji. Glumica je snimila niz fotografija za Elle na kojima je pokazala svoje savršeno istrenirano tijelo, a u intervjuu je otkrila da je bila šokirana kada ju je Nick zaprosio nakon dva mjeseca veze. 

Par je započeo vezu u svibnju 2018. i pjevač ju je zaprosio već 19. srpnja iste godine, dan nakon njezina 36. rođendana, dok su bili na romantičnom putovanju na grčkom otoku Kreti. 

"Nisam očekivala prosidbu u toj fazi naše veze. Bili smo dva mjeseca skupa! Mislila sam da bi se moglo dogoditi, ali svejedno mi je bio potpuni šok. No povratila sam svoju kontrolu i samo se prepustila svemu", ispričala je Priyanka. 

Otkrila je kako su se prije nego su započeli vezu poznavali otprije i sretali tu i tamo dvije godine. Znali su se čuti putem poruka i dio nje  htio je nešto ozbiljnije. "No u tom sam trenutku uzela odmak od muškaraca i nisam htjela nešto romantično. Ipak, uvijek je nešto postojalo u vezi s Nickom i zato smo ostali u kontaktu bez obzira na to gdje se nalazili. I jedna stvar koju morate znati o mom mužu jest ta da kad odluči da želi nešto, to će i dobiti! Kad zna, zna. I jednostavno si ne možete pomoći s tim njegovim samopouzdanjem i samo se na kraju prepustite", objasnila je Chopra. 

Par se vjenčao u prosincu 2018., a trenutačno zbog svojih poslova imaju problema s vremenom, pa su postavili jedno pravilo. "Vidimo se svaka tri tjedna. Bez obzira na to gdje smo u tom trenutku u svijetu, doletimo jedno k drugome barem jednom mjesečno i skupa smo nekoliko dana. To je pravilo koje smo odredili kad smo se vjenčali. Inače se nikad ne bismo vidjeli", istaknula je glumica. 

Inače, svojedobno su Priyanku i Nicka zafrkavali da na fotografijama koje objavljuju na Instagramu izgledaju poput majke i sina. 

Svi joj se dive zbog jedinstvenog izgleda, a šuška se da u stvarnom životu ljubi kolegu iz serije u kojoj glume?

Njezina drastična promjena izgleda i dečko isklesanog torza bili su teme o kojima se pričalo, a sad je ljubav pukla