Pa druga osoba!

Danas jednu od najljepših žena teško je prepoznati na fotki iz vremena prije nego što se proslavila

Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) +2 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Galerija

Priyanka Chopra na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj ima 17 godina i izgleda potpuno drugačije nego danas.

Malo je onih koji do danas nisu čuli za glumicu Priyanku Chopru (38), koja i više od 20 godina nakon osvajanja titule Miss svijeta slovi za jednu od najljepših žena na planeti.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 jednostavno zanimljivi Bračni par koji je od početka veze na meti zlih komentara pažnju je i ovoga puta privukao svojim izlaskom

No glumica je sada na svojem Instagramu podijelila fotografiju iz vremena prije nego što je postala slavna na kojoj bi je prepoznali tek rijetki.

"Vitka i opaka", napisala je Indijka u opisu fotke na kojoj ima 17 godina, a bez svojih prepoznatljivih zanosnih oblina izgleda kao potpuno druga osoba. Samo godinu dana nakon te fotke, kada joj je bilo 18 godina, izabrana je za Miss Indije pa zatim i za Miss svijeta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Nakon osvajanja laskave titule otvorila su joj se vrata Bollywooda i 2003. godine snimila je svoj prvi film, "The Hero: Love Story of a Spy". Zatim se preselila u SAD, gdje je ostvarila ulogu u seriji "Quantico" a ostalo je povijest. Nakon toga je počela dobivati uloge u holivudskim filmovima poput "Spasilačke službe" i "Nije li romantično?", a trenutačno snima četvrti nastavak "Matrixa" koji bi u kina trebao stići pred kraj ove godine i romantičnu komediju "Text For You".

Priyanka je danas u sretnom braku s 10 godina mlađim članom benda Jonas Brothers, Nickom Jonasom, za kojeg se udala u prosincu 2018. godine.

Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija potrajala je čak tri dana.

Nick je Priyanku zaprosio nakon samo dva mjeseca veze u Londonu, a zaručnički prsten odabrao je u poznatoj draguljarnici Tiffany.

Iako su zbog velike razlike u godinama često na meti ismijavanja, slavni par se na to ne obazire, a iz dana u dan kao da su sve zaljubljeniji, što redovito pokazuju na društvenim mrežama i gdje god da se zajedno pojave.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene