Priyanka Chopra na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj ima 17 godina i izgleda potpuno drugačije nego danas.

Galerija


Malo je onih koji do danas nisu čuli za glumicu Priyanku Chopru (38), koja i više od 20 godina nakon osvajanja titule Miss svijeta slovi za jednu od najljepših žena na planeti.

Vezani članci Priyanka Chopra U utrci za Oscare je bosanski film o užasima Srebrenice, najviše nominacija ima "Mank", njih čak 10, a postumno je nominiran Chadwick Boseman Priyanka Chopra Jedna od najljepših žena izašla iz kuće bez glamura i bez šminke i pokazala da joj ta titula pristaje i nakon 21 godine

No glumica je sada na svojem Instagramu podijelila fotografiju iz vremena prije nego što je postala slavna na kojoj bi je prepoznali tek rijetki.

"Vitka i opaka", napisala je Indijka u opisu fotke na kojoj ima 17 godina, a bez svojih prepoznatljivih zanosnih oblina izgleda kao potpuno druga osoba. Samo godinu dana nakon te fotke, kada joj je bilo 18 godina, izabrana je za Miss Indije pa zatim i za Miss svijeta.

Nakon osvajanja laskave titule otvorila su joj se vrata Bollywooda i 2003. godine snimila je svoj prvi film, "The Hero: Love Story of a Spy". Zatim se preselila u SAD, gdje je ostvarila ulogu u seriji "Quantico" a ostalo je povijest. Nakon toga je počela dobivati uloge u holivudskim filmovima poput "Spasilačke službe" i "Nije li romantično?", a trenutačno snima četvrti nastavak "Matrixa" koji bi u kina trebao stići pred kraj ove godine i romantičnu komediju "Text For You".

Priyanka je danas u sretnom braku s 10 godina mlađim članom benda Jonas Brothers, Nickom Jonasom, za kojeg se udala u prosincu 2018. godine.

Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija potrajala je čak tri dana.

Nick je Priyanku zaprosio nakon samo dva mjeseca veze u Londonu, a zaručnički prsten odabrao je u poznatoj draguljarnici Tiffany.

Iako su zbog velike razlike u godinama često na meti ismijavanja, slavni par se na to ne obazire, a iz dana u dan kao da su sve zaljubljeniji, što redovito pokazuju na društvenim mrežama i gdje god da se zajedno pojave.

Njezina tragična smrt potresla je čitav svijet, imala je samo 33 godine i bila je majka malenog dječaka

Šuput objavila fotku u još jednom seksi kupaćem kostimu koji je savršeno obgrlio njezin trudnički trbuh