Kraljevska beba!

Princeza Eugenie je rodila sina! Pogledajte prvu fotku malenog princa

Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) +0 Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) Galerija

Unika kraljice Elizabete II. Princeza Eugenie i njen suprug Jack Brooksbank postali su roditelji!

Princeza Eugenie (30) je rodila sina u ponedjeljak ujutro u bolnici The Portland, javlja Daily Mail.

Pogledaj i ovo Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Gareth Fuller/Press Association/PIXSELL) Izvela i lijepu gestu Najdraža unuka kraljice Elizabete otkrila kako je nazvala sina i objavila njegovu prvu fotografiju

Unuka Kraljice Elizabete II i njezin suprug Jack Brooksbank su na svojem službenom Instagramu podijelili crno-bijelu fotografiju na kojem drže rukicu novorođenčeta uz emotikone plavih srca u opisu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Princess Eugenie (@princesseugenie)

Među prvima im je čestitao mlađi brat Kate Middleton, James, koji je ispod fotke napisao: "Divna vijest".

Maline dječak, čije ime još nisu otkrili je prvo unuče njezinih roditelja Andrewa i Sare Ferguson te deveto praunuče kraljice Elizabete i princa Phillipa, a 11. je u redu za kraljevski tron.

Princeza Eugenie je otkrila da će postati mama u rujnu 2020. godine, a sretnu vijest i tada je podijelila na svojem Instagramu.

"Jack i smo jako uzbuđeni zbog početka 2021. godine", napisala je tada princeza uz fotografiju na kojoj u ruci drži dječje papučice u obliku medvjedića te uz onu na kojoj pozira sa suprugom Jackom.

Par se vjenčao u listopadu 2018. godine u Windsoru pred čak 850 uzvanika, a vjerovali ili ne, ovo je vjenčanje bilo skuplje nego ono princa Harryja i bivše američke glumice Meghan Markle.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene