javila se s liječenja

Najtužnija princeza iznenadila objavom na Instagramu, dok se svi pitaju koja je prava istina o njezinu zdravlju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Charlene je nakon šokantnih tvrdnji o njezinu zdravlju na Instagramu čestitala blagdane svojim pratiteljima obiteljskim portretom.

Otkako je princeza Charlene od Monaka završila na liječenju, kruže razne teorije o njezinu zdravstvenu stanju.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

Iako je njezin suprug princ Albert za medije potvrdio da je primljena u ustanovu za liječenje izvan Monaca zbog fizičke i mentalne iscrpljenosti nakon desetomjesečnog boravka u rodnoj Južnoafričkoj Republici, pojavile su se i tvrdnje prema kojima se skriva jer joj je lice uništeno na zadnjoj plastičnoj operaciji, kao i da palača umanjuje problem i zataškava da je princeza zamalo umrla.

Što je od toga istina, ostaje nepoznato, no sada se princeza javila s liječenja na svojem Instagramu te je sve iznenadila objavom.

Charlene je podijelila skicirani obiteljski portret uz koji je svima poželjela lijepe i sigurne blagdane te se uopće nije dotakla šokantnih glasina o svojem zdravlju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Na idiličnom portretu kraljevska obitelj pozira nasmiješena, a princeza nosi zlatnu haljinu i drži ruku na ramenu svojeg supruga, dok su ispred njihovi blizanci Gabriella i Jacques.

Princeza je zbog liječenja propustila i sedmi rođendan svoje dječice, koji im je također čestitala putem Instagrama.

"Sretan rođendan, bebe moje. Hvala ti Bože što si me blagoslovio s tako divnom djecom. Zaista sam blagoslovljena. S ljubavlju, mama!" napisala je uz njihovu fotku s proslave.

A usred nagađanja o njezinu zdravlju, oglasila se i dugogodišnja ljubavnica princa Alberta, stjuardesa Nicole Coste, s kojom je dobio sina Alexandrea koji danas ima 18 godina.

Ona je u nedavnom intervjuu za Paris Match pohvalila Alberta kako je lijepo prigrlio Alexa, međutim to je ostalo u sjeni grubih riječi koje je izrekla o princezi Charlene, to jest Albertovoj supruzi.

Nicole, naime, tvrdi da je Charlene iskoristila prvu priliku Albertova odlaska na put i da je Alexandrea dala preseliti u prostorije za poslugu. Nakon njezinih tvrdnji Albert je, prema pisanju stranih medija, ostao bijesan jer je Nicole javno progovorila o tome, a njegov bijes će vrlo vjerojatno biti još veći zbog novog intervjua koji je dala za Daily Mail.

Podsjetimo, princeza Charlene završila je na liječenju samo nekoliko dana nakon što se vratila u Monako svojoj obitelji od koje je bila razdvojena 10 mjeseci.

"Bila je opterećena i nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito, pa čak ni obiteljskim životom. To je svakako bio faktor, ali u ovom trenutku radije ne bih ništa više komentirao", izjavio je tada princ Albert za People.

O stanju princeze oglasio se i njezin otac Mike Wittstock koji živi u južnoafričkoj provinciji Gauteg, a kazao je kako nije viđao kćer za vrijeme njezina produženog ostanka u zemlji zbog rizika od zaraze koronavirusom.

"Nisam je htio zaraziti jer je imala mnoge medicinske zahvate i vrlo je osjetljiva", ispričao je za News24.

Tijekom Charleneina boravka u Africi neprestano se šuškalo i o problemima u njezinu i Albertovom braku, i mnogi su sumnjali da mu se više neće vratiti, no on je te glasine uporno i oštro poricao.

Nedavno su se pojavile i glasine da princezi veliku podršku na liječenju pruža ruski milijarder Vladimir Doronin, koji je poznat i kao bivši zaručnik supermodela Naomi Campbell.

"Charlene i Vladimir su u kontaktu i provode puno vremena zajedno. Čini se da je u njemu pronašla oslonac tijekom svojih bračnih problema", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk +20 Tetiana Kundyk - 21 Celebrity Neustrašiva Ukrajinka nije očekivala da će joj se nešto ovakvo dogoditi u Hrvatskoj: "Je li ovo šala?"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Blanku Vlašić ne viđamo često ovako dotjeranu, pogledajte izdanje u kojem je sve oborila s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene