Smjestili je u ustanovu!

Isplivale šokantne tvrdnje bliskih izvora najtužnije princeze: "Palača mulja, Charlene je skoro umrla!"

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Galerija

Prijatelji princeze Charlene od Monaca oglasili su se o njezinu stanju nakon što je otkriveno da je navodno primljena u ustanovu za liječenje izvan Monaca

Glasine o pravom stanju princeze Charlene ne prestaju kružiti otkako se nakon 10 mjeseci provedenih u Južnoafričkoj Republici vratila kući, a prema najnovijim navodima stranih medija njezino je stanje navodno ozbiljnije nego se mislilo.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

"Princeza Charlene od Monaca gotovo je umrla u Južnoj Africi nakon što je prošla kroz više operacija i izgubila puno kilograma", izjavili su njoj bliski izvori za Page Six.

Njezini su prijatelji zabrinuti i smatraju da kraljevska obitelj Monaca nije shvatila ozbiljnost njezinog stanja, nakon što je njezin suprug, princ Albert otkrio da se otputila na rehabilitaciju nakon povratka u kneževinu.

"Nepravedno je da se prikazuje kao da ima neku vrstu mentalnog ili emocionalnog problema. Ne znamo zašto palača mulja i umanjuje problem i zataškava da je zamalo umrla u Južnoj Africi”, izjavio je izvor.

Dodao je da je princeza imala tešku infekciju uha, nosa i grla, što je rezultiralo ozbiljnim problemima sa sinusima i gutanjem, a koji su proizašli iz ranijih operacija.

“Ne može jesti krutu hranu više od šest mjeseci zbog svih operacija koje je od tada prošla. Uspjela je unositi tekućinu samo kroz slamku, pa je izgubila gotovo polovicu svoje tjelesne težine. Iscrpljena je šestomjesečnim operacijama i nemogućnošću da se pravilno hrani. I očajnički su joj nedostajala djeca i muž dok je bila zarobljena u Južnoj Africi, jer nije mogla otputovati kući", otkrio je njoj blizak izvor i zaključio da Charlene definitivno ne gubi razum niti pati od ozbiljnih mentalnih problema.

Zabrinutost javnosti zbog naglog gubitka kilograma princeze ponovno se rasplamsala nakon što je ona nedavno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj djeluje mršavo i krhko i nakon čega je uslijedila objava da se povlači s jednog službenog događanja 19. studenoga zbog općeg umora.

Princ Albert je tada za časopis People izjavio da je primljena u ustanovu za liječenje izvan Monaca i to nakon što je postalo očito da nije dobro te da je njezino trenutno stanje rezultat nekoliko čimbenika koji su privatne naravi.

"Očito je bila iscrpljena, fizički i emocionalno. Bila je opterećena i nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito, pa čak ni obiteljskim životom. To je svakako bio faktor, ali u ovom trenutku radije ne bih ništa više komentirao", izjavio je princ.

Inače, o problemima u njihovu braku neprestano se šuškalo tijekom njezina boravka u Južnoafričkoj Republici i mnogi su sumnjali da mu se više neće vratiti, no on je te glasine uporno i oštro poricao, a ovih su se dana pojavile i glasine da joj veliku podršku pruža ruski milijarder Vladimir Doronin, koji je poznat i kao bivši zaručnik supermodela Naomi Campbell.

"Charlene i Vladimir su u kontaktu i provode puno vremena zajedno. Čini se da je u njemu pronašla oslonac tijekom svojih bračnih problema", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene