Otkriveni su detalji intervjua Meghan Markle i princa Harryja s Oprom Winfrey, koji će uskoro biti emitiran i, čini se, otkriti puno više nego što se očekivalo.

Galerija


Uoči velikog intervjua princa Harryja i Meghan Markle koji su ekskluzivno dali svojoj prijateljici i slavnoj televizijskoj voditeljici Opri Winfrey, cure dijelovi njegove najave koje i same već puno otkrivaju.

Vezani članci Princ Charles, princ William i princ Harry - 4 Harry konačno razgovarao s Williamom i Charlesom, ali možda bolje da nije, detalje je otkrila njegova bliska prijateljica Princ Harry i Meghan Markle - 2 Isplivali novi dokazi i tvrdnje da je Meghan lagala o privatnom vjenčanju: "Sve je pogrešno shvatila''

Tako u jednoj od njih Harry govori da se bojao kako će se povijest ponoviti i priznao da je napuštanje kraljevske obitelji za njega bilo nevjerojatno teško. Dok on to priča, trudna Meghan ne govori ništa, a ruka joj je nježno položena na trudnički trbuh.

No na Oprino pitanje kako se snašla na dvoru, otkrila je da je kraljevski život za nju bio neizdrživ, nakon čega ju je pitala je li ona sama o tome šutjela ili je bila primorana šutjeti.

U drugom dijelu najave Harry priznaje da mu je laknulo jer ima Meghan uz sebe te da ne može zamisliti kroz što je sve njegova majka sama morala prolaziti.

"Jednostavno mi je laknulo i sretan sam što sam ovdje, što pričam s vama i sa suprugom jer ne mogu ni početi razmišljati o tome kako je majka prolazila ovaj proces sama prije svih tih godina. Nama je bilo nevjerojatno teško, ali barem imamo jedno drugo", zaključio je Harry.

Na samom kraju najave Oprah je vidno zapanjena iskrenošću para i njihovim odgovorima.

"Rekli ste mi neke prilično šokantne stvari", zaključila je za kraj.

To je prema pisanju britanskih medija pojačalo strah u Buckinghamskoj palači od onoga što će biti otkriveno, ali i sumnje kako će ionako narušeni odnosi članova kraljevske obitelji biti dodatno ugroženi.

Intervju u trajanju od 90 minuta s Meghan i Harryjem trebao bi biti emitiran 7. ožujka.

Milan se zbog supruge Vesne nije vratio u rodnu Hercegovinu, a svoju kćer jedinicu koja izbjegava medije uvijek je hvalio

Njegovi roditelji imali su jednu od najljepših i najtužnijih ljubavnih priča, a on je sa samo 13 godina ostao bez oboje