Princ Harry i Meghan Markle oglasili su se nakon smrti princa Philipa i to na službenoj stranici njihove zaklade Archewell.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle oglasili su se nakon tužne vijesti o smrti njegova djeda i princa Philipa, te mu odali počast.

Vezani članci Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 4 Prije sprovoda princa Philipa Meghan Markle javila se kraljici, a i maleni Archie imao je svoju ulogu u svemu tome Princ Harry - 1 Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji

Naime na službenoj web stranici njihove zaklade Archewell objavljena mu je posveta u kojoj mu par zahvaljuje na dugogodišnjoj i predanoj službi.

"Voljena uspomena na Njegovo Veličanstvo Vojvodu od Edinburgha. Hvala na službi, jako ćeš nam nedostajati", piše u objavi.

Britanski su mediji tijekom dana izvijestili kako se princ Harry sprema na povratak u Veliku Britaniju kako bi bio uz obitelj u ovim tužnim trenucima, no još nije poznato hoće lu putovati sam ili će s njim ići i Meghan.

"Harry će učiniti apsolutno sve da se vrati u Veliku Britaniju i bude sa svojom obitelji. Ne želi ništa više od toga nego da bude uz svoju obitelj, a posebno uz baku u ovim teškim trenucima. Meghan je trudna i morat će se posavjetovati s liječnicima koliko je pametno da putuje, ali mislim da će Harry sigurno ići", izjavio je anonimni izvor.

Harry i Meghan su tijekom intervjua s Oprom optužili određene članove kraljevske obitelji za rasizam zbog razgovora kakva će biti boja kože njihova prvorođenca, ali navodno su iza kamera potvrdili kako nije riječ o kraljici niti o princu Philipu.

Harry je prema prvotnim planovima u Veliku Britaniju trebao stići tek početkom srpnja na svečanost otkrivanja kipa posvećenog njegovoj pokojnoj majci princezi Diani, ali obzirom na situaciju vratit će se puno ranije nego što je planirao.

Vojvoda od Edinburgha imao je poseban odnos s unucima, baš on je odigrao najvažniju ulogu kada nisu htjeli čuti za nikog drugog na svijetu

Princ Philip inzistirao je na jednoj stvari kad je njegov sprovod u pitanju, kraljica bi se trebala uskoro obratiti naciji