Princ Harry pred kamerama je priznao da odnos njega i njegova brata princa Williama nije ono što je nekoć bio.

Galerija


O svađi najslavnijih prinčeva na svijetu, Harryja i Williama, nagađa se već dvije godine, a čini se kako su tabloidi u ovom slučaju doista bili u pravu kada su nanjušili da se odnos kraljevske braće promijenio od dana kada su bili najbolji prijatelji. 

Vezani članci Princ Harry Harryjev život prije Meghan bio je pun divljih tuluma, nacionalnih skandala i sramotnih fotografija Kate Middleton Kao da nemaju nikakvih briga na svijetu: Kate podržala supruga Williama na njegovoj prvoj velikoj svečanosti

William i Harry, sinovi pokojne princeze Diane i princa Charlesa, od djetinjstva do mladenaštva bili su nerazdvojni. Povezani smrću majke, prinčevi su jedno u drugome pronašli najboljeg prijatelja i u svemu su se podržavali i bodrili. Ili je barem tako bilo do prije tri godine kada je Harry upoznao Meghan Markle, današnju vojvotkinju od Sussexa, i počeo se distancirati od ostatka kraljevske obitelji, pa i svoga brata Williama. 

Sada je Harry u ekskluzivnom intervjuu za britanski ITV pred kamerama priznao šuškanja da doista nije u najboljim odnosima s bratom. 

"William i ja krenuli smo drugim putevima... Braća imaju dobre i loše dane", rekao je Harry za vrijeme svoje turneje Afrikom i na taj način napokon odgovorio na naklapanja o tome da je njihov odnos narušen.

Iako je kraljevska palača do sada negirala bilo kakve glasine o svađi između parova Cambridge i Sussex, Harry je iskreno sve razotkrio i priznao da se stilovi života, želje i vjerovanja njega i njegova brata - veoma razlikuju. 

Harry je izjavio da se on i William jako rijetko viđaju te da nije ni čudo da se njihov odnos zbog silnog obiteljskog i medijskog pritiska promijenio. 

"Dio ove uloge koju mi igramo je nošenje s ogromnim pritiskom. Neizbježno dođe do svađa. Ali gledajte, mi ćemo uvijek biti braća, uvijek ću biti tu za njega, kao što znam da će i on biti za mene", dodao je Harry. 

Podsjetimo, navodno je do zahlađenja odnosa između braće došlo zbog toga što William nije bio oduševljen idejom da se Harry oženi s Meghan.

Navodno je William upozorio Harryja da bi trebao usporiti i pričekati s vjenčanjem, na što njegov mlađi brat nije dobro reagirao. Uz to, Kate Middleton također se navodno jako teško snalazi s Meghan te njih dvije nemaju dobar odnos, što je dodatno udaljilo prinčeve. 

Nedavno su Harry i Meghan prekinuli sve veze s Williamom i Kate i u formalnom smislu, pa su se njihove dobrotvorne zaklade razišle i počele samostalno djelovati. Čini se da više uopće nema sumnje da budući kralj Engleske i njegov mlađi brat nisu u sjajnim odnosima, a kako se stvari razvijaju - čini se da se to uskoro neće promijeniti., 

Smijali su joj se, ali ona ne odustaje: Prisjetili smo se viralnog čuda ove Osječanke, jeste li ga već čuli?