Princ Harry i Meghan Markle jednostavnim su zatvaranjem automobilskih vrata osvojili javnost.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle nedavno su bili meta oštrih kritika javnosti zbog svog luksuznog života i rasipnosti, no čini se da su napokon uspjeli osvojiti malo simpatija građana.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna Meghan Markle i princ Harry Prošla je godina dana otkako su se Harry i Meghan odrekli kraljevskog života, evo što im se sve dogodilo od tada

Nakon što su ovog ljeta sa svojim sinčičem Archiejem putovali na ljetovanja privatnim avionima i odsjedali u luksuznim vilama, javnost i mediji razapeli su kraljevski par proglasivši ih licemjerima jer zagovaraju zaštitu okoliša i navodno se brinu za siromaštvo u svijetu, a sami žive jako raskošno. 

Očajničke mjere stupile su na snagu, stručnjaci za PR su izmijenjeni, a zaposleni su veterani odnosa s javnošću koji su se već susreli s lošim imidžem nekih svojih klijenata. Rad na promjeni imidža je počeo, a očito se trud isplatio jer se slika o Meghan i Harryju napokon malo popravila. 

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa došli su na 5. humanitarne igre Invictus i oduševili javnost naizgled nebitnim potezom - sami su zatvorili svoja vrata automobila. 

Naime, tradicija je da članovi kraljevske obitelji nikada ne zatvaraju sami svoja vrata automobila, već im u tome pomažu posebno odabrane osobe - njihovi zaštitari. Nakon što je Meghan na svom vjenčanju prošle godine prekršila to pravilo, sada je to učinio i Harry. 

Britanski tabloidi odmah su očili tu novu ležernost kraljevskog para i pohvalili ih za taj jednostavni potez koji pokazuje da su opušteni i slični ostalim građanima. 

Držali se za ruke: Posrnula glumica viđena s bratom bivšeg dečka koji joj više ne smije prići