Šuška se da princ William vara svoju dugogodišnju suprugu Kate Middleton.

Galerija


Taman kada su se stišale glasine o velikoj svađi između Kate Middleton i Meghan Markle, proširila se nova uznemirujuća priča koja potresa kraljevske kuloare – princ William navodno vara svoju Kate.

Vezani članci Prinčevi William, George i Louis Nepoznati detalji o kraljevskoj obitelji: Poznati kuhar otkrio koje je omiljeno jelo princa Georgea Princ William - 2 Princ William imao je koronu na proljeće, otkrio je zašto je to tek sad objavio, a procurili su i detalji liječenja

O mogućnosti da William Kate iza leđa muti s njenom najboljom prijateljicom, Rose Hanbury, raspisali su se britanski tabloidi kada je javnosti postalo poznati da su se dvije aristokratkinje koje su na svojim imanjima živjele blizu jedna druge i složno sudjelovale u svim ladanjskim aktivnostima – opasno posvađale te da je Kate zabranila da se Rose više pojavljuje u krugu kraljevske obitelji.

Rose, markiza od Cholmondeleya, bivša je manekenka koja sada živi povučen život sa svojim suprugom na britanskom selu, u neposrednoj blizini Anmer Halla, ladanjske kuće Williama i Kate.

Kate i Rose znaju se još od studentskih dana, kada su se zajedno bavile modelingom, a nedavno su se dvije prijateljice tako jako posvađale da je Kate odlučila kako njena dugogodišnja prijateljica više jednostavno nije dobrodošla u blizini kraljevske obitelji.

Iako nitko točno ne zna oko čega je to žensko prijateljstvo stradalo, prema govorkanjima se može naslutiti kako se radi o tome da je William imao ljubavnu aferu s Rose.

Prema anonimnim izvorima, kada je Kate saznala da ju William vara i konfrontirala ga u vezi toga, on joj se „nasmijao u lice i rekao kako sve to skupa nema veze s istinom.“

Sa sigurnošću još ne možemo reći je li to princ William krenuo stopama svojeg oca Charlesa koji je godinama varao princezu Dianu, no jedno je sigurno – kraljevska obitelj bijesni zbog tih glasina.

Navodno su obje uključene strane razmišljale o podizanju tužbi protiv tabloida koji su objavili vijesti kako William vara Kate bez da su imali konkretne dokaze.

Da bi stvari bile još gore, iz kraljevske su palače navodno slane i prijetnje novinarima kako moraju micati objave o Williamovoj aferi s društvenih mreža. Do sada je jedan britanski medij dobio službeno upozorenje od palače kako će ih kraljevska obitelj tužiti ukoliko ne prestanu širiti priču o aferi.

Ulje na vatru dodali su i psiholozi i stručnjaci za govor tijela koji su zajednički zaključili kako se odnos i držanje kraljevskog para u posljednjih par mjeseci promijenio te da je vidljivo zahlađenje u njihovom ponašanju. Fotografije snimljene na Uskrs ipak pokazuju nasmijani par, posebno Kate koja je blistala kao uvijek u elegantnom izdanju. Gluma ili prava istina, tko će znati...

Od iznosa će vam se zavrtjeti u glavi: Evo koliko Ronaldo plaća privatni avion kojim je stigao u Hrvatsku