"Jako lako pitanje. Obožavam sve. Fantastično je", rekao je Harry na pitanje kako mu se čini novi život u SAD-u.

Galerija


Princ Harry istaknuo je kako obožava svoj novi život u Los Angelesu te je otkrio i da želi sina Archieja naučiti igrati američki nogomet čim za to bude imao priliku.

Vezani članci Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti Princ Harry Princ Harry u ozbiljnim problemima? "Motre ih vrlo pažljivo, ovdje je sve puno strože nego u Britaniji"

Britanski princ se pridružio virtualnom sastanku volonterske akcije Lige američkog nogometa iz svoje 14 milijuna dolara vrijedne vile u Santa Barbari, gdje trenutačno živi sa suprugom Meghan Markle i sinom Archiejem. Odgovarao je na brojna pitanja, no svima je za uho posebno zapelo ono o tome kakav mu se čini novi život.

"Jako lako pitanje. Obožavam sve. Fantastično je", rekao je Harry. Dodaje kako je njemu i Meghan sin prioritet, a posao im je drugi prioritet, jer žele svijet napraviti boljim mjestom za život. Posljednjih dana vratili su se volonterskom životu nakon karantene.

Meghan i Harry su nedavno kupili vilu u popularnom kvartu, a susjedi su im slavna voditeljica Oprah Winfrey, komičarka Ellen DeGeneres, koja se posljednjih dana brani od optužbi za zlostavljanje, te glumac Rob Lowe i redatelj George Lucas. Slavni par neće se morati brinuti za privatnost jer se njihov novi dom nalazi na cesti zaštićenoj od znatiželjnih pogleda. Usto, moći će uživati i u predivnom pogledu na ocean i planine, a pri kupnji su dobro prošli i uštedjeli jer je prošli vlasnik platio luksuznu vilu 29 milijuna dolara.

Adele istaknula nevjerojatnu novu figuru u zanimljivom badiću, ali umjesto da je hvale, napadaju je sa svih strana