Harry i Meghan Markle su prošle godine odstupili sa svih kraljevskih dužnosti, a intervjuom koji su dali Opri Winfrey šokirali su svoju obitelj, ali i čitav svijet. Sada je otkriveno zašto je Harry ipak pristao na intervju.

Galerija


Britanski princ Harry je pristao na intervju s poznatom voditeljicom Oprom Winfrey manje 24 sata nakon što je saznao da će mu kraljevska obitelj povući vojna odlučja koja je imao. Daily Mail javlja kako je vojvoda od Sussexa bio vrlo bijesan zbog povlačenja odličja, a kraljevska obitelj je tu odluku donijela 19. veljače ove godine nakon što su Harry i Meghan Markle godinu prije odstupili od svih kraljevskih dužnosti.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan pokušavaju utišati nova šuškanja koja bi im mogla nanijeti štetu i dodatno narušiti njihov imidž Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan ne žale zbog intervjua s Oprom Winfrey, no sljedeći potez kraljice Elizabete možda im se neće svidjeti

"Meghan i Harry su bili dosta napeti prije nego što su pristali na intervju s Oprom, a upravo su saznali da će Harry ostati bez vojnih odličja. Vojne titule i odličja su mu puno značile i zbog toga je postao iznimno ljutit", rekao je izvor blizak kraljevskom paru. Istog vikenda Harry je pristao na intervju kojim je šokirao svoju obitelj.

Još ranije su objavljena nagađanja kako su na intervju pristali jer su saznali da njihov sin Archie neće imati kraljevske titule, no ispostavilo se ipak da je to netočno.

Kraljevski par je nedavno dobio kćerkicu Lilibet Dianu, a još nije jasno jesu li pitali kraljicu ELizabetu slaže li se s time da svoju kćer nazovu Lilibet, što je kraljičin nadimak po kojem su je zvali samo najuži ljudi iz njezina života. Prema pisanju britanskih medija, Harry nije pitao kraljicu za dopuštenje, već ju je samo obavijestio kako će nazvati svoju kćer. Što je točno bilo, tek će se saznati.

Svojim intervjuom s Oprom Winfrey u ožujku ove godine šokirali su mnoge zbog tvrdnji koje su iznijeli, a ionako poljuljane odnose unutar obitelji dodatno su pogoršali svojim izjavama.

Vlado Kalember pozirao sa sinom kojeg ima s Anom Rucner, obožavatelje iznenadilo koliko mu sliči!

Tko bi rekao da je na pragu petog desetljeća! U toplesu skakutala na plaži, na sebi je imala samo crne tangice