Princ Harry i Meghan Markle opet su svojim ponašanjem izazvali čuđenje javnosti.

Galerija


Kraljevski bračni par, princ Harry i Meghan Markle plijene pažnju gdje god se pojave. Nakon rođenja malenog Archieja, njihova prvog sina, Meghan i Harryja njihovi fanovi nemaju prilike toliko često vidjeti zajedno, a kada se to ipak dogodi – uvijek se iznenade promjenom u odnosu slavnog para. 

Vezani članci Princ Harry Novi bombastičan intervju princa Harryja: Razotkrio je detalje života na dvoru, a nije birao riječi ni za oca Charlesa! Princ Harry - 3 Neki misle da vode uštogljene i dosadne živote, ali ove fotke kraljevske obitelji pokazuju da se i oni itekako znaju opustiti

Oči sokolove obožavatelja kraljevske obitelji tako su zamijetile neugodnu situaciju u interakciji između Harryja i Meghan. Navodno je princ ignorirao svoju suprugu. 

Videosnimku neugodnjaka Meghana i Harry možete pogledati OVDJE.

Za vrijeme bejzbolske utakmice New York Yankeesa u subotu Meghan je u jednom trenutku započela nešto govoriti svojem suprugu, no on ju uopće nije doživio. Upravo suprotno, dok je Meghan čekala na odgovor svog vojvode, on se radije upustio u razgovor s prijateljem. 

Videosnimka koja pokazuje kako Meghan žarko želi započeti razgovor s Harryjem, a on ju ignorira, naravno, nije promakla pažnji fanova, koji su odmah zaključili kako se odnos između para promijenio nagore posljednjih mjeseci. Prema njima, više se ne gledaju s toliko ljubavi kao prije. 

Nedavno je Harry na balkonu Buckinghamske palače također imao vrlo hladan pristup svojoj supruzi, koja mu je nešto htjela reći, a on joj je oštro rekao da se okrene od njega. 

Ipak, ovog je puta Meghan ubrzo shvatila da ju muž nije čuo, pa se počela smijati zbog toga što priča sama sa sobom. 

Žanamari pozirala u plićaku i pokazala bujne obline: "Prevruće za ovo vrijeme, vrh!"