Meghan Markle je prilikom drugog izlaska u javnost nakon poroda pohitala u zagrljaj rođaka Mookieja Bettsa.

Galerija


Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle pohitala je u zagrljaj svog bratića i bejzbol igrača Boston Red Soxa Mookieja Bettsa, uoči humanitarnog sportskog susreta njegova kluba s New York Yankeesema koji je održan u Londonu.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Britanci šokirani novim ispadom Meghan i Harryja: "Odjekuju bijesom i pakošću, bit će još gore!" Meghan Markle Dok se Meghan hvalisala prijateljima kako joj nitko ne može ništa zabraniti, kraljica ju je ipak nasamarila

Bio je to ujedno i Meghanin treći službeni izlazak u javnost nakon što je u svibnju rodila sina Archieja, što je kraljevski par podijelio i na svom Instagram profilu.

Prema istraživanju američkih genealoga Meghanina i Mookiejeva obitelj dijele zajedničku povijest dugu čak 150 godina, što ni sami do nedavno nisu znali.

"Vidio sam na televiziji da su se Meghan i Harry vjenčali. Ali nisam imao pojma da smo rođaci. To nije nešto što očekujete da ćete saznati, ali je zanimljivo", izjavio je Mookie za Boston Globe prošle godine.

Naime, Federalni sporazum iz davne 1870. godine pokazuje da je Joseph Betts, Mookiejev pra-pra djeda je zapravo i Meghanin pra-pra-pra djeda.

Meghan i Harry su Mookieja i njegove suigrače posjetili u svlačionici stadiona, a princ im je oduševljeno pljeskao i nije skidao osmijeh s lica baš kao ni Meghan. Posebice nakon što su ostali iznenađeni poklonima kojeg su dobili za sina Archieja, malenim sportskim dresovima koje su im darovale obje ekipe s brojem 19 na leđima, što simbolizira godinu u kojoj je rođen.

Vrsaljko se pohvalio suprugom Mateom i oduševio fanove: "Jedna od naljepših žena, tako prirodna"