Naišli na neodobravanje

Opet rade po svom: Meghan i Harry donijeli odluku koja je razbjesnila Britance?

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry navodno žele da krštenje njihova sina Archieja bude privatno, daleko od očiju javnosti.

Stručnjaci koji se bave proučavanjem života članova britanske kraljevske obitelji upozorili su obožavatelje vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja kako bi mogli ostati uskraćeni i razočarani jer će fotografije sa subotnjeg krštenja njihova sina Archieja biti isključivo službene, dok će one spontane izostati, kao i prilika da sami svjedoče tom događaju.

Pogledaj i ovo Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) novi skandal Kontroverzni voditelj u emisiji uživo izgovorio imena članova kraljevske obitelji koji su navodno pričali o boji kože Harryjeve djece

Ceremonija će biti održana u kraljičinoj kapelici u dvorcu Windsor, daleko od očiju javnosti i novinara, izvjestio je Daily Mail.

"Mislim da ljudi žele ono na što su navikli u ne tako davnoj prošlosti, vidjeti fotografije nasmiješene obitelji, opuštene i spontane. Ne žele tri dana kasnije vidjeti službene i namještene fotografije, naročito ako će vidjeti samo dječakove nožice", izjavila je urednica magazina Majesty Ingrid Seward referirajući se na objavljenu Archiejevu fotografiju povodom Majčina dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Izvor blizak Meghan i Harryju tvrdi kako oni žele da se krštenje održi u malenom, vrlo intimnom i obiteljskom krugu u unutrašnjosti kraljičine privatne kapelice unutar dvorca Windsor, a ne u kapeli St. Georgea gdje su se vjenčali. Dakle, događanje neće biti uopće otvoreno za javnost, a službene će fotografije biti naknadno poslane novinama, portalima, magazinima i televizijskim kućama, dok će većina njih biti objavljena i na službenom profilu para Sussex Royal na internetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Svaki roditelj želi da njegovo dijete odrasta u miru i u privatnosti, ali članovi kraljevske obitelji to ne mogu očekivati. Ako žele i dalje dobivati javni novac, trebali bi osluškivati interes i želje javnosti, za dobrobit budućih naraštaja", smatra jedan od stručnjaka Luke Pollard.

Takve su vijesti na društvenim mrežama naišle na neodobravanje i brojne kritike.

"Privatno krštenje, ali financirano javnim novcem", "Zašto platitelji poraza moraju uplatiti gotovo 3 milijuna funti za Harryja i Meghan i njihov novi dom, a oni žele privatno krštenje", "Sve bi to bilo u redu, samo da ih mi ne plaćamo", neki su od komentara.

No čini se kako je većina Britanaca zaboravila da su i Kate Middleton i princ William svog sina princa Georgea krstili na privatnom krštenju, u kapelici St. James, koja se također nalazi u unutar dvora. Krštenju je nazočio fotograf Press Associationa, međutim snimio je tek nekoliko fotografija izvan kapelice koje su bile ustupljene medijima. Slično je bilo i na krštenju princa Louisa, jedino je krštenje princeze Charlotte bilo javno, a neki pripadnici javnosti bili su pozvani da gledaju kraljevsku zabavu, obitelj i kumove na putu do crkve.

Kraljica Elizabeta također neće biti prisutna na krštenju svog osmog praunučeta jer ima važnijih obveza, ali zato će kraljevsku obitelj tog dana predvoditi Archijev djed princ Charles i vojvotkinja od Cornwalla, uključujući i Kate Middleton i princa Williama te ostale članove uže obitelji.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: AFP) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: AFP) +4 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad je bila jedna od najzanosnijih žena, a danas se o njoj priča zbog braka s 25 godina starijim

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene