Kraljica Elizabeta s Kate Middleton nikada nije bila bliska kao što je s Meghan Markle.

Galerija


Stručnjaci koji prate život britanske kraljevske obitelji zaključili su kako kraljica Elizabeta nema toliko intiman i blizak odnos s vojvotkinjom od Cambridgea Kate Middleton koja je udana za njezina unuka princa Williama, kao s vojvotkinjom od Sussexa Meghan Markle, suprugom princa Harryja.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Profimedia) Još jedan dokaz razdora u obitelji? Izopćena Meghan udaljena iz blizine Kraljice i Kate Middleton Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Zabrinutost u kraljevskoj obitelji: Razdoru između braće nema kraja, a sve je počelo s Meghan...

Naime, glavna urednica magazina Majesty Ingrid Seward otkrila je kako članovi kraljevske obitelji međusobno imaju različite odnose, ali kraljica je s pojedincima naročito bliska.

"Kraljica iznimno cijeni Kate, ali nema tako intiman odnos s njom jer nemaju mnogo toga zajedničkog. Mislim da Kraljica i Kate imaju ozbiljan odnos jer ona u nju zapravo ulaže velike nade kao svoju potencijalnu nasljednicu i ne želi to ničim narušiti", izjavila je Ingrid za Fabulous Digital.

Javnost se prvi put u blizak odnos kraljice i Meghan imala prilike uvjeriti kada su se zajedno same otputile na prvi službeni put u Cheshire prošle godine, samo mjesec dana nakon kraljevskog vjenčanja.

Cijelo su se vrijeme smijale i došaptavale, a stručnjaci su sada došli do zaključka kako njih zapravo dvije imaju mnogo toga zajedničkog.

"S Meghan je bila doista pažljiva i dala je sve od sebe da se ona osjeća kao kod kuće. Dijele zajedničku ljubav prema psima i Meghan zna kako i čime nasmijati kraljicu", zaključila je Ingrid.

Uz odnos s Kate i Meghan, analizirala je odnos kraljice Elizabete s njezinim unucima, s kojima je također bliska od njihovih najmlađih dana, pogotovo Williamom i Harryjem, iako ih danas ne viđa prečesto. Osim njih, kraljica je bliska i s najstarijom unukom, 38-godišnjom Zarom Tindall i njezinim suprugom Mikeom, kao i 41-godišnjim bratom Peterom Phillipsom.

Ivana Paris blista poslije razvoda, a pažnju je plijenila i bivša djevojka našeg nogometaša