Iznenađeni?

Stručnjaci objasnili zašto je kraljica puno hladnija prema Kate Middleton nego prema Meghan Markle

Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) +0 Kraljica Elizabeta i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Kraljica Elizabeta s Kate Middleton nikada nije bila bliska kao što je s Meghan Markle.

Stručnjaci koji prate život britanske kraljevske obitelji zaključili su kako kraljica Elizabeta nema toliko intiman i blizak odnos s vojvotkinjom od Cambridgea Kate Middleton koja je udana za njezina unuka princa Williama, kao s vojvotkinjom od Sussexa Meghan Markle, suprugom princa Harryja.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Naime, glavna urednica magazina Majesty Ingrid Seward otkrila je kako članovi kraljevske obitelji međusobno imaju različite odnose, ali kraljica je s pojedincima naročito bliska.

"Kraljica iznimno cijeni Kate, ali nema tako intiman odnos s njom jer nemaju mnogo toga zajedničkog. Mislim da Kraljica i Kate imaju ozbiljan odnos jer ona u nju zapravo ulaže velike nade kao svoju potencijalnu nasljednicu i ne želi to ničim narušiti", izjavila je Ingrid za Fabulous Digital.

Javnost se prvi put u blizak odnos kraljice i Meghan imala prilike uvjeriti kada su se zajedno same otputile na prvi službeni put u Cheshire prošle godine, samo mjesec dana nakon kraljevskog vjenčanja.

Cijelo su se vrijeme smijale i došaptavale, a stručnjaci su sada došli do zaključka kako njih zapravo dvije imaju mnogo toga zajedničkog.

"S Meghan je bila doista pažljiva i dala je sve od sebe da se ona osjeća kao kod kuće. Dijele zajedničku ljubav prema psima i Meghan zna kako i čime nasmijati kraljicu", zaključila je Ingrid.

Uz odnos s Kate i Meghan, analizirala je odnos kraljice Elizabete s njezinim unucima, s kojima je također bliska od njihovih najmlađih dana, pogotovo Williamom i Harryjem, iako ih danas ne viđa prečesto. Osim njih, kraljica je bliska i s najstarijom unukom, 38-godišnjom Zarom Tindall i njezinim suprugom Mikeom, kao i 41-godišnjim bratom Peterom Phillipsom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati u Opatiji (Foto: PR) Damir Kedžo (Foto: PR) Ivana Paris (Foto: PR) Poznati u Opatiji (Foto: PR) +0 Vedrana Linardić, Ivana Paris (Foto: PR) Celebrity Ivana Paris blista poslije razvoda, a pažnju je plijenila i bivša djevojka našeg nogometaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene