Do toga je došlo?

Poslije dokumentarca koji je uzdrmao kraljevsku obitelj isplivali novi detalji o Harryju i Meghan

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) getty images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle odlaze u Ameriku i razmišljaju da tamo provedu veći dio godine.

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle ozbiljno razmišljaju o uspostavljanju vlastite baze u Americi, što će na svom sljedećem putovanju u Kaliforniju već i testirati, prenose britanski mediji poput Daily Maila.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Kraljevski se par tome navodno posebno veseli jer bi tako veći dio godine mogao provesti u Meghaninoj rodnoj zemlji, u kojoj će biti i ovogodišnji Dan zahvalnosti s Meghaninom majkom Dorijom Ragland, i to u sklopu šestotjedne pauze od kraljevskih dužnosti. Bit će to ujedno i prvo putovanje njihova prvorođenog sina Archieja u SAD.

To možda ne bi bilo čudno da Harry nedavno nije nedavno opisao južnoafrički Cape Town kao sjajno mjesto na kojem bi mogli boraviti jedno vrijeme, ali čini se kako su se sada njihove želje i interese usmjerili prema SAD-u. Koji je razlog tome, zasad nije poznato. 

Neimenovani izvor iz kraljevske palače za The Sun je izjavio kako su kraljica Elizabeta i princ Charles zabrinuti i smatraju da bi takav potez mogao najaviti i izlazak iz obitelji.

"Činjenica je da stvari s vojvodama od Sussexsa nisu dobro funkcionirale u Windsoru pa bi drugu bazu mogli imati u Americi", izjavio je.

Te su se informacije pojavile nakon što su prošlotjedna priznanja Harryja i Meghan o odnosu s princom Williamom i životu pod povećalom javnosti odjeknula u javnosti poput bombe i nakon što su ostali članovi kraljevske obitelji izrazili veliku zabrinutost za njih dvoje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +5 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Celebrity Nives izbacila dekolte stoljeća pa izazvala burne reakcije fanova: "Dajte se malo zaustavite, razmislite"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene