Ranjiva vojvotkinja

Meghan se slomila pod pritiskom i priznala na kakvim je mukama: "Teško je. Preživljavamo''

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +3 Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle otvoreno je progovorila o pritisku koji mediji na nju svaljuju, ali i teškoćama s kojima se nosi kao novopečena majka.

Meghan Markle u posljednje se tri godine pretvorila iz američke miljenice u omiljenu metu britanskih tabloida. Supruga princa Harryja svakodnevno trpi oštre kritike medija i javnosti koja ju razapinje za svaki pogrešan potez, a čini se kako vojvotkinja više ne može zadržati svoju patnju sama za sebe, pa je o svemu i javno progovorila. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

U ekskluzivnom intervjuu za britanski ITV Meghan je usred svoje afričke turneje progovorila o tome koliko je zapravo teško biti ona - vojvotkinja pod stalnim povećalom javnosti. Ljepotica je tako otkrila kako ona i njezin Harry jedva preživljavaju pritisak pod kojim se nalaze te da im je uz malo dijete sa svime time jako teško nositi. 

Priznala je da se za vrijeme svoje trudnoće osjećala iznimno ranjivom i izloženom udaru zlih jezika, ali i da je pokušala zadržati britanski hladni stav u javnosti - no to se ispostavilo pogubnim za njezino psihičko zdravlje. 

"Stalno govorim H da nije dovoljno preživljavati, treba živjeti i blistati", rekla je Meghan te otkrila kako svog supruga iz milja naziva samo prvim slovom njegova imena. Uz to, vojvotkinja je rekla i kako su je njezini britanski prijatelji upozorili na to što će joj se dogoditi ako se odluči udati za princa. 

"Nisam imala pojma s kolikim ću se pritiskom susresti. Kada sam se zaljubila u Harryja moji su američki prijatelji bili sretni zbog mene, no oni iz Velike Britanije su mi rekli da će me tabloidi uništiti te da se ne upuštam u to", rekla je Meghan. 

"Teško je. Nije me mnogo ljudi pitalo kako sam. Nisam baš dobro. Teško je biti u fokusu javnosti i biti mlada majka, žena..." otkrila je svoje osjećaje Meghan u dirljivom intervjuu koji je rastopio srca mnogih. 

Za samo sat vremena nakon što su se Meghanine riječi prenijele internetom, tema "WeLoveYouMeghan postala je iznimno popularna na društvenim mrežama i potakla je tisuće komentara. Kao i uvijek, neki su optužili vojvotkinju za prenemaganje i pretjerivanje, dok su drugi suosjećali s njom i izrazili joj svoju podršku. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal, Maria Francisca Perello (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) +6 Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Celebrity Zavela ga je prije 14 godina, a sada se oženio njome: Pogledajte dosad neviđene fotke sportskog vjenčanja godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene