Princ William i kraljica Elizabeta, kao i ostali članovi kraljevske obitelji, zabrinuti su za princa Harryja i Meghan Markle.

Galerija


Britanski princ William zabrinut je za mlađeg brata Harryja i njegovu suprugu Meghan nakon serije problematičnih izjava i komentara koji su objavljeni u javnosti, točnije u posljednjem intervjuu koji je objavila televizijska kuća ITV.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Zar stvarno? Otkriveno što je Meghan Markle željela postići kontroverznim ponašanjem i kršnjem kraljevske tradicije Kate Middleton i Meghan Markle - 5 Kate Middleton i princ William ljutiti zbog novih glasina, otkriveno što je ona radila samo za Meghan Markle

Neimenovani je izvor iz Kensingtonske palače za BBC izjavio da je William zabrinut te da se nada da su Harry i Meghan dobro, kao i da ostali članovi kraljevske obitelji smatraju da oni trenutačno stoje na vrlo tankom ledu.

Naime, Harry je u dokumentarcu izjavio kako se još uvijek nije pomirio s majčinom smrću i osjeća veliku tugu. Priznao je i da se neprestano nosi s anksioznošću i osjeća da su on i brat krenuli različitim putevima u životu te time potvrdio da među njima ništa više nije isto kao prije. Priznao je i da je morao napasti medije zbog velikog pritiska s kojim su se on i Meghan morali suočiti.

Meghan je u istom intervjuu izjavila da joj je teško i da nije imala pojma što će ju sve snaći kao članicu britanske kraljevske obitelji. Otkrila je da su ju prijatelji upozorili i savjetovali da se ne udaje za Harryja jer će joj mediji uništiti život te je priznala da se tijekom vjenčanja i trudnoće sa sinom Archiejem osjećala ranjivo.

Sve to probudilo je veliku zabrinutost za kraljevski par diljem svijeta, ali očito i njihovih bližnjih. Sve su prokomentirali i stručnjaci te autori koji godinama prate život na dvoru.

"Napad na medije poljuljao je njihov status i položaj. Ili su dobili jako loš savjet od nekoga ili pak ignoriraju one dobre savjete. Nema sumnje da su kraljica Elizabeta i drugi članovi obitelji zabrinuti zbog smjera kojim su Harry i Meghan odlučili krenuti", zaključio je komentator britanske kraljevske obitelji Phil Dampier.

Sličnog je mišljenja i njegova kolegica Penny Junior, koja sporni televizijski intervju smatra ogromnom pogreškom i misli da bi kraljevski par morao promijeniti stav.

"Savjetovala bih mu da malo spusti glavu prema zemlji i da, moram se tako izraziti, prestane cendrati. Jer to tako počinje zvučati, a to nije Harry kojeg svi znamo i volimo. Da, prošao je mnogo toga, ali prošli su i drugi ljudi koji nemaju toliko povlastica kao on", izjavila je Penny.

Trudna Iva snimila selfie i pokazala svima dekolte: "Najljepša si žena u Republici Hrvatskoj"