Pa što se događa?

Izvor s kraljevskog dvora otkrio šokantne detalje, princ William jako je zabrinut za brata Harryja

Princ William, princ Harry (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Charles i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) +2 Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Galerija

Princ William i kraljica Elizabeta, kao i ostali članovi kraljevske obitelji, zabrinuti su za princa Harryja i Meghan Markle.

Britanski princ William zabrinut je za mlađeg brata Harryja i njegovu suprugu Meghan nakon serije problematičnih izjava i komentara koji su objavljeni u javnosti, točnije u posljednjem intervjuu koji je objavila televizijska kuća ITV.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Neimenovani je izvor iz Kensingtonske palače za BBC izjavio da je William zabrinut te da se nada da su Harry i Meghan dobro, kao i da ostali članovi kraljevske obitelji smatraju da oni trenutačno stoje na vrlo tankom ledu.

Naime, Harry je u dokumentarcu izjavio kako se još uvijek nije pomirio s majčinom smrću i osjeća veliku tugu. Priznao je i da se neprestano nosi s anksioznošću i osjeća da su on i brat krenuli različitim putevima u životu te time potvrdio da među njima ništa više nije isto kao prije. Priznao je i da je morao napasti medije zbog velikog pritiska s kojim su se on i Meghan morali suočiti.

Meghan je u istom intervjuu izjavila da joj je teško i da nije imala pojma što će ju sve snaći kao članicu britanske kraljevske obitelji. Otkrila je da su ju prijatelji upozorili i savjetovali da se ne udaje za Harryja jer će joj mediji uništiti život te je priznala da se tijekom vjenčanja i trudnoće sa sinom Archiejem osjećala ranjivo.

Sve to probudilo je veliku zabrinutost za kraljevski par diljem svijeta, ali očito i njihovih bližnjih. Sve su prokomentirali i stručnjaci te autori koji godinama prate život na dvoru.

"Napad na medije poljuljao je njihov status i položaj. Ili su dobili jako loš savjet od nekoga ili pak ignoriraju one dobre savjete. Nema sumnje da su kraljica Elizabeta i drugi članovi obitelji zabrinuti zbog smjera kojim su Harry i Meghan odlučili krenuti", zaključio je komentator britanske kraljevske obitelji Phil Dampier.

Sličnog je mišljenja i njegova kolegica Penny Junior, koja sporni televizijski intervju smatra ogromnom pogreškom i misli da bi kraljevski par morao promijeniti stav.

"Savjetovala bih mu da malo spusti glavu prema zemlji i da, moram se tako izraziti, prestane cendrati. Jer to tako počinje zvučati, a to nije Harry kojeg svi znamo i volimo. Da, prošao je mnogo toga, ali prošli su i drugi ljudi koji nemaju toliko povlastica kao on", izjavila je Penny.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +5 Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Celebrity Trudna Iva snimila selfie i pokazala svima dekolte: "Najljepša si žena u Republici Hrvatskoj"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene