Princ Charles i njegova supruga Camilla prošetali su pokraj tisuće buketa, pisama i crteža koje su građani ostavili u čast pokojnom princu Philipu, koji je umro 9. travnja u 100. godini života.

Galerija


Princ Charles (72) i njegova supruga Camilla (73) prošetali su u blizini Buckinghamske palače kako bi vidjeli kako su obožavatelji kraljevske obitelji odali počast njegovu ocu, princu Philipu, koji je preminuo 9. travnja. 

Vezani članci Princ Philip i princeza Diana - 2 Princ Philip pokušao je sakriti ove detalje svog odnosa s princezom Dianom, no ipak mu nije uspjelo! Kraljica Elizabeta, princ Philip i princ Charles Emotivni princ Charles objavio video u čast preminulom ocu: "Dragi tata, jako ćeš nam nedostajati"

Bio je to prizor koji rijetko koga ne bi dirnuo jer je Charles zaplakao i gledao prema nebu nakon što je vidio tisuće buketa, pisama, crteža, fotografija, pa čak i vojni autić. 

Sve to su građani ostavili kod vrata Buckinghamske palače, a osoblje premjestilo u privatne vrtove kod Marlborough House, gdje je sjedište fondacije Commonwealth. 

"Princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla posjetili su vrtove Marborough House kako bi vidjeli cvijeće i ostale stvari koje su ostavili pripadnici javnosti u spomen na vojvodu od Edinburgha. Cvijeće i poruke sućuti koji su bili kod Buckinghamske palače i unutar kraljevskih parkova premješteni su u privatne vrtove kod Marlborough House", rekao je glasnogovornik kraljevske obitelji. 

Inače, posljednji ispraćaj princa Philipa biti će održan u subotu 17. travnja s početkom u 15 sati u kapeli sv. Jurja u Windsoru.

Ispod ove sijede kose krije se seks-bomba koja je već godinama san mnogih muškaraca, a njezina ljepota baš nimalo ne blijedi

Kraljica Elizabeta iznenadila posljednjim potezom, četiri dana nakon smrti princa Philipa pokazala svima da kruna ne može čekati